Zoster predstavlja novi album na najvećem solo koncertu u Zagrebu i to u Tvornici kulture u petak, 16. veljače 2024. godine





Kultni mostarski bend Zoster dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture predstaviti novi album “Najgori” i to u petak, 16. veljače 2024. godine. Velika promocija aktualnog albuma bit će ujedno i najveći samostalni koncert Zostera u Zagrebu, nakon što su do sada više puta punili i rasprodavali zagrebačke klubove poput Saxa. Regionalnu popularnost grade svakim novim koncertom, a nastup u Tvornici kulture bit će prilika čuti hvaljeni novi album. No, čut ćemo i presjek singlova iz njihove dva desetljeća duge karijere.

Dugoočekivani peti studijski album Najgori bend je predstavio s čak pet singlova. To su Kuda idu svi ti ljudi, Treba mi keš, Čovjek želi da je ptica, Čovjek zvani činjenica i Mozak na pašnjak, a album je sklompletiran s ukupno deset pjesama. Uz Marija Knezovića koji predvodi bend, na novom albumu su uz stare članove Atillu Aksoja i Gorana Rebca sudjelovali i novi članovi Silvije Nuić (gitara), Anes Beglerbegović (bubanj) te kao gosti Miron Rafajlović (trube), Johnny Gomez (perkusije), Edvin Hadžić (bas), Đani Pervan (bubnjevi) te Lidija Kordić (prateći vokal). Više o ovom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Bend je nastao 2000. godine u Mostaru, a Zoster od samih početaka progovara o aktualnim problemima i stanju društva. Smatraju da je reggae glazba idealna za prenošenje poruka tolarancije, mira, progresivnosti, afirmacije, ljubavi… No ponekad i edukacije u regiji, u kojoj je agresivnosti, čak i u glazbi, previše… S četiri albuma iza sebe, Zoster su regionalni miljenici. A u zagrebačku Tvornicu dolaze na krilima sjajnog novog albuma Najgori objavljenog za Croatia Records. Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 9. listopada, po early bird cijeni od 14 eura. Ta cijena će vrijediti do 31. prosinca, a dan nakon cijena se povećava na 16 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 19 eura. A nju potražite na Eventim online shopu.

VIDEO: Zoster – Kuda idu svi ti ljudi



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version