Zelinska kestenijada 2023 se zbog loše vremenske prognoze održava dan ranije





Tradicionalna i to 25. po redu, Zelinska kestenijada 2023 koja se održava u Svetom Ivanu Zelini, mijenja datuma događanja zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta. Tako se umjesto planiranog datuma u nedjelju, Zelinska kestenijada održava u subotu, 14. listopada 2023. godine. A sve je ostalo isto. Kestenijada u Zelini počinje u 9 sati na Kladešici.

S obzirom na važnost Kestenijade i njezino održavanje na otvorenom, organizatori, Grad Sveti Ivan Zelina i Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline, donijeli su odluku o promjeni datuma, s obzirom na to da je subota, 14. listopada, posljednja subota u mjesecu listopadu za koju je najavljeno sunčano vrijeme. I dalje će vas na vrhu Zelinske gore, nedaleko od grada Sveti Ivan Zelina, čekati neponovljivo iskustvo uživanja u prirodi i gastronomskim delicijama na tradicionalnoj 25. Zelinskoj kestenijadi.

Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje kestena i vrhunske zabave za sve generacije da nam se pridruže na Kestenijadi na vrhu Zelinske gore. A novi datum je subota, 14. listopada 2023. godine, s početkom u 9 sati. Veselimo se zajedničkom druženju ispunjenom kestenima i zabavom! A za dodatne informacije posjetite mrežne stranici TZ Sveti Ivan Zelina na adresi visitzelina.hr.

VIDEO: Grad Sveti Ivan Zelina | Vodič kroz ovu hrvatsku destinaciju



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version