Zbog jedne stvari svi pričaju o Hrvatskoj: Na kladionici za Eurosong događa se nešto nevjerojatno

Hrvatska već neko vrijeme drži prvo mjesto na kladionicama za Eurosong, no čini se kako našem predstavniku Baby Lasagni i njegovoj pjesmi Rim Tim Tagi Dim šanse za pobjedom iz dana u dan sve više rastu.

U ovom trenutku Hrvatskoj klaidoničari daju čak 20 posto šansi za osvajanje natjecanja, dok je na drugom mjestu Ukrajina s 12 posto šansi.

Kladioničari 10 posto šansi za tron daju Italiji, a devet posto Švicarskoj te osam posto Nizozemskoj.

Ovolika prednost na kladionicama nad ostalim kandidatima nešto je što se u slučaju Hrvatske do sad nikada nije dogodilo, zbog čega su naš predstavnik i njegova pjesma postali goruća tema u eurovizijskim krugovima.

Kako stoje susjedi?

Srbija se nalazi na 20. mjestu kladionica s jedan posto šansi, a jednaki postotak dodijeljen je i Sloveniji, koja je na 25. mjestu kladionica.

Važno je spomenuti i da je nastup s Dore za pjesmu Rim Tim Tagi Dim do ovog trenutka skupio više od tri milijuna pregleda na službenom YouTube kanalu Eurosonga, a Hrvatska je prva i na anketi na stranici Eurovisionworld, gdje fanovi natjecanja predviđaju pobjednika.

Planovi za eurovizijski nastup

Podsjetimo, Baby Lasagna uvjerljivo je pobijedio na Dori osvojivši čak 247 bodova publike i 74 boda žirija.

Otkrio je i neke planove za eurovizijski nastup.

@zagrebinfo Može li Baby Lasagna dovesti Eurosong u Hrvatsku? #zagrebinfo #zagreb #babylasagna #eurosong #eurovision #rimtimtagidim #fy #fyp #viral #tiktok #viraltiktok #anketa ♬ original sound – zagreb.info

“Samo jedna stvar, a to je sve puta deset. Još sve podebljat. Sad dal je to napravit još veće rukave ili ne znam ni ja šta. Trebam se sastati s timom i vidjet što se može poboljšati”, rekao je netom nakon trijumfa u Zagrebu.

Na kladionicama događa nešto za nas neviđeno: Zbog Lasagne svi pričaju samo o Zagrebu

Objava Zbog jedne stvari svi pričaju o Hrvatskoj: Na kladionici za Eurosong događa se nešto nevjerojatno pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version