Zagrepčanka zgrožena iskustvom s Mrežnice: ‘Polijevala nas je kantom vode, a onda se upetljao i njezin muž’

Proteklog je vikenda bio vrhunac toplinskog vala u Hrvatskoj, pa tako i u Zagrebu, a neki su osvježenje od ekstremnih vrućina potražili u nešto hladnijim vodama Mrežnice.

Zagrepčani opisali najgora iskustva s ljetovanja: ‘Svi su me ružno gledali, kakvi bedaci’

Tako je učinila i naša čitateljica, a ono što je trebalo biti ugodno poslijepodne s prijateljicama pretvorilo se u višesatnu torturu.

Kako nam je ispričala, na kupanje je otišla s prijateljicama, a pošto nisu htjele ići na veliku plažu gdje su svi kupači, odlučile su pronaći neko mjesto na osami.

Foto: Čitateljica

“Pronašli smo dio Mrežnice gdje je malo izolirano i gdje ima lijepih slapića. Našli smo komad obale uz rub rijeke i tamo smo stavile naše stvari”, prepričava. Tek što su došle, i pripremile se za kupanje, krenuli su problemi.

Ljetovanje prekinuto na najgori mogući način: Skakala u more s visoke stijene, ali u zraku se dogodilo neočekivano

“Ubrzo je došla gospođa i rekla nam ‘Zar vi ne znate da je ovo privatno zemljište?’. Nama je to bilo čudno, jer ne znam može li se uspostaviti privatno zemljište uz samu obalu rijeke.

Ona nam je rekla da se maknemo i da je to njeno zemljište, da tu ona kosi, da je tu njen otac napravio pločice. Mi smo se makli na jedan komad zemlje, ali ni to nije bilo u redu. Stavila je neki madrac među naše stvari”, govori nam sugovornica dalje.

Foto: Čitateljica

“Maknuli smo se ponovno na te pločice, a onda nas je krenula zalijevati kantom vode. Kad smo se vratile s kupanja, sjela je među nas. Mi smo pričale, a ona je sjela među nas! Onda se makla na jedno 20 minuta, a kad smo se ponovno okupali ponovno je otišla među nas”, kaže ljutita Zagrepčanka.

Zagrepčanima prisjeo godišnji odmor: ‘Bila sam ljuta, razočarana i bilo me sram, stari kreteni stvaraju nove mlade’

U sve se uključio i njen muž. “Rekao nam je da će nas baciti u rijeku. Ali se ispričao kad je shvatio da je pretjerao. Mi toj ženi apsolutno nismo smetale. Niti smo bučali, niti glasno pričali, pristojno smo se ponašale. Došle smo se guštirati u tišini. I ona nam je svo to vrijeme pokušavala upropastiti nedjeljno poslijepodne.

Situacija se, kaže, smirila tek kad je naša sugovornica zaprijetila da će sljedeći put na to mjesto dovesti još 50 ljudi. “To ih je izgleda malo zagolicalo”, završila je priču.

Objava Zagrepčanka zgrožena iskustvom s Mrežnice: ‘Polijevala nas je kantom vode, a onda se upetljao i njezin muž’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version