Zagrepčanka želi odseliti zbog susjeda: ‘Umislio je da je veliki gazda, okrenuo je cijevi prema mom prozoru’

 

Suživot u stambenoj zgradi ponekad je sve samo ne lagan. I dok jedni imaju susjede s kojima će preko balkona razmijeniti ručak koji je zamirisao ili im na vrata pokucati s tanjurom kolača, drugi pak imaju susjede iz pakla od kojih im pucaju živci.

Zagrepčanki prisjeli susjedi i njihovi gosti: ‘Dođu iz Njemačke i onda svaki dan feštaju’

No, nije samo riječ o susjedima iz zgrade, i oni koji žive u kućama, pogotovo dvojnim objektima imaju probleme sa susjedima. O nepodnošljivim sustanarima raspisala se i jedna naša čitateljica.

“Život u dvije spojene kuće je kao i život u stanu. Događa se da već godinama stalno nešto uređuju, ruše, buše i svetkom i petkom, u svako doba dana i noći, bez da su ijednom rekli da se ispričavaju. Pritom je umislio da je veliki gazda pa se on i i njegovi majstori prešetavaju po mom krovu, bez ijednog pitanja. Sve odvode ispušnih cijevi okrenuo je prema meni i mom prozoru, tako da sam u svakom trenutku upoznata s mirisima što kuhaju”, započela je svoju priču Zagrepčanka Renata te nastavila.

Majstori popravljaju krov (Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX)

“Prvo njihovo dijete, vječito je trčalo po kući, da sam mislila da to dijete od malih nogu pripremaju za svjetski maraton. Kad je prvo dijete malo stasalo, e onda je drugo dijete počelo s fazom skakanja i urlanja. Kakav otac, takav i sin. No, dobro ipak su to djeca, pa sam na tu situaciju šutjela. Također, vlasnici se osjećaju vječito mladi i često raspale glazbu od rane zore da se meni zidovi tresu, no barem ne čujem lupanje djece” požalila se čitateljica.

Nakon svega razmišljala je da proda kuću i da se odseli na neko mirnije mjesto, no kaže kako joj je to vrlo teško jer je u toj kući cijeli život i vežu je brojne uspomene.

Zagrepčanka ogorčena navikom susjeda: ‘Ne znam kaj kuhaju da tak smrdi’

“Nakon svega toga naši dobrosusjedski odnosi, ako su uopće i postojali zauvijek su nestali. Kao susjedi vrata do vrata ne komuniciramo, ne pozdravljamo se i ne trudimo se to promijeniti”, zaključila je čitateljica.

Objava Zagrepčanka želi odseliti zbog susjeda: ‘Umislio je da je veliki gazda, okrenuo je cijevi prema mom prozoru’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version