Zagrepčanina na Hreliću pitali što je celibat, on nasmijao odgovorom: ‘U troje’

Svake nedjelje, a i srijede, se na zagrebačkom Hreliću održava sajmište koje privuče velik broj potencijalnih kupaca i prodavača doista raznoraznih stvari i predmeta – od automobila preko namještaja pa sve do kućnih sitnica kao što su zdjele, deke, odjeća i slično.

Prodaju se i novi proizvodi, ali i oni korišteni, a šećući se Hrelićem, U prodaji se također mogu pronaći stvari za koje smo gotovo zaboravili da su nekad i postojale jer ih odavno ne koristimo u svom svakodnevnom životu.

Kad je lijepo vrijeme, posjetitelja doista ne fali, pa se tu može pronaći doista šaroliko društvo – mlađi i stariji, Zagrepčani i posjetitelji iz drugih mjesta pa čak i stranci.

(Foto: RTL Danas screenshot)

‘Živim s tri žene… U celibatu!’

Naime, novinarka RTL-a, Ružica Đukić, je razgovarala s nekim prodavačima i posjetiteljima, a među njima se našao i jedan stariji zavodnik iz Maribora koji je repoterki uputio kompliment: “Na Jakuševcu danas nisam vidio ljepšu ženu od vas”, poručio joj je ovaj gospodin te dodao: “Ne laskam vama, imam tri žene i živim u celibatu. Tako da ne laskam vas”, ovim je riječima Slovenac ‘zbunio’ novinarku.

“Rekli ste da imate tri žene i živite u celibatu? Pa kako to? S tri žene pa ništa?”, zanimalo je novinarku objašnjenje ove izjave.

“Kako ništa?”, zbunjeno je upitao stariji gospodin, na što ga je Ružica upitala zna li on koje je značenje riječi ‘celibat’.

Gospodin joj je ekspresno odgovorio: “Znači u troje”, objasnio je stariji gospodin za RTL Danas i sve nasmijao.

Iznad kopnene Hrvatske došlo do eksplozije atmosfere, meteorolozi upozoravaju: ‘Zaštitite se’

Objava Zagrepčanina na Hreliću pitali što je celibat, on nasmijao odgovorom: ‘U troje’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version