Zagrepčani se ne mogu načuditi prizoru u trgovini: ‘Nisu ih niti trebali spremati, bilo bi manje posla’

Božićne kuglice, ukrasi za bor, papir za omatanje poklona s motivima Djeda Božićnjaka i ostalih božićnih tema preplavile su police pojedinih zagrebačkih trgovina i to već u srpnju.

Zagreb dobio prvu nepalsku trgovinu: Razgovarali smo s vlasnikom koji gradu donosi nove okuse

Tako se jedna Zagrepčanka prilično iznenadila kada je posjetila jednu trgovinu s kućnim potrepštinama u Importanne Galleriji. Dok je razgledavala stvari na policama, šokirala se kada je vidjela da se već sada prodaju božićni ukrasi.

Božićni ukrasi prodaju se već od ljeta (Foto: Čitateljica)

”Na policama ‘ponosno’ stoji božićni i novogodišnji asortiman. Valjda im se pobrkalo od silnih sparina. Sudeći po ovom, uskrsni asortiman možemo očekivati od 1. studenog. Je li s njima sve u redu? Pretjerali su”, kaže nam Zagrepčanka koja nije mogla vjerovati što vidi.

Tim povodom mi smo u našoj Facebook anketi pitali građane što misle o prodaji božićnih ukrasa u srpnju. Evo što su nam odgovorili.

“Treba se pripremiti na vrijeme”, “Bolje sad već sve obaviti, kupiti poklone, zamotati, spremiti i tako izbjeći ono ludilo pred sam Božić”, “Da se mene pita trgovine bi trebale imati božićne ukrase cijele godine”, “Nikada nije prerano za pripreme”, pisali su neki od građana.

Božićni ukrasi prodaju se već od ljeta (Foto: Čitateljica)

“Normalno da je prerano, bilo je prerano i prije, još se svijeće od Svih svetih nisu makle, a ukrasi za Božić su se već prodavali”, dodala je jedna Zagrepčanka, dok su drugi iskoristili temu za ironične komentare.

Zagrepčanin ispred trgovine učinio nezamislivo: ‘Bila je kolona, vjerojatno su oni iza njega bili bijesni’

“Mislim da je to već i prekasno. U srpnju bi ja već počela sa kićenjem grada, a božićni ukrasi bi već trebali biti u ponudi nakon Uskrsa”, “Usput može odmah i uskrsne”, “Evo ja već planiram kojim bojama ću obojati pisanice”, “Nisu ih niti trebali spremiti, manje posla”, “Ekipa se čudi kapitalizmu”, zaključili su neki u šali.

Objava Zagrepčani se ne mogu načuditi prizoru u trgovini: ‘Nisu ih niti trebali spremati, bilo bi manje posla’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version