Zagreb Disco Fever donosi dašak ere jednog od najplesnijih žanrova u klub Boogaloo u subotu, 6. travnja 2024. godine





Zagreb Disco Fever donosi u klub Boogaloo dašak ere jednog od najplesnijih žanrova – disca! Tako za subotu, 6. travnja 2024. godine, pripremite svoje otkačene outfite, jer upravo tu večer uz DJ Krnyu vraćamo se na legendarne 70-e i 80-e godine 20. stoljeća. ABBA, Bee Gees, Chic, Donna Summer, Stevie Wonder… Ova slavna imena, ali i mnoga druga, unijet će retro vibracije u klub Boogaloo i omogućiti nam priliku da zasjamo ispod disco kugle.

A za one koji budu odvažni i izvuku svoje lude glittery outfite na ovaj party, Boogaloo je pripremio i piće dobrodošlice. Dodajmo i da je cijena ulaznica u pretprodaji 10 eura, a one se mogu kupiti na blagajnama Boogalooa. Ukratko, osiguraj svoj ulaz na vrijeme, dođi na Zagreb Disco Fever i probudi svoj alter ego Dancing Queen! Više informacija doznajte na službenoj Facebook stranici kluba Boogaloo.

Disco glazba je žanr glazbe koji je popularan od kraja 1970-ih do početka 1980-ih. Karakterizira je brz ritam, funky bas linije, upotreba sintisajzera i repetitivni ritmovi. Disco je često povezan s plesom i noćnim klubovima, gdje su plesači koristili pokrete poput “disco boogie” ili “the hustle”. A neki od najpoznatijih disco izvođača su Bee Gees, Gloria Gaynor i Donna Summer. I dodajmo, disco je ostavio trajan utjecaj na glazbu i kulturu. A i danas se mnogi moderni izvođači referiraju na njegovu estetiku i zvuk.

VIDEO: Bee Gees – Stayin Alive | Donna Summer – I feel love



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version