Za susret Dinamo – AC Milan rasprodane sve ulaznice, no utakmicu možete gledati u prijenosu uživo!

Obavještavamo navijače da su za utakmicu Lige prvaka Dinamo – Milan rasprodane ulaznice za sve tribine! Za ulaznicama je vladao veliki interes, tako da su sve prodane već u nedjelju, 23. listopada oko 15:30 sati. Podsjetimo, susret 5. kola UEFA Lige prvaka između Dinama i AC Milana igrat će se u utorak, 25. listopada 2022. godine, a počinje u 21 sat. Budući da su sve ulaznice rasprodane, susret ćete moći gledati u izravnom prijenosu. A gdje možete gledati ovu utakmicu, pročitajte niže u tekstu.

Vezano za već kupljene utakmice, napominjemo da su one sve personalizirane, glase na ime i prezime te nisu prenosive. Također, na ulazima u stadion Maksimir bit će kontrola ulaznica i osobnih dokumenata. Nema mogućnosti promjene osobnih podataka na kupljenim ulaznicama, a također nije moguće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice. Vlasnici godišnjih Dinamovih ulaznica na stadion ulaze s godišnjom ulaznicom. Nije potrebno preuzimanje dodatnih ulaznica na Ticket pointu.

GNK Dinamo ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr. Klub ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost! Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Dinama na adresi gnkdinamo.hr.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Milan?

Utakmica 5. kola UEFA Lige prvaka između nogometnih klubova GNK Dinamo Zagreb i AC Milan igra se u utorak, 25. listopada 2022. godine u 21 sati na stadionu Maksimir u Zagrebu. Prijenos nogometne utakmice bit će na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu AC Milan možete naći na klupskim stranicama na adresi acmilan.com. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version