WRC Croatia Rally 2024 | Servisni park se nalazi u Westgateu, a svoja vrata otvara za sve zainteresirane u srijedu, 17. travnja 2024. godine

Ovogodišnji WRC Croatia Rally počinje u četvrtak, 18. travnja 2024. godine i to probnim brzincima, tzv. “shakedownom” pokraj Okića. A nakon čega od 18:30 sati slijedi i službeni početak uz predstavljanje svih natjecateljskih posada na Ceremonijalnom startu ispred Nacionalne i sveučilišne biblioteke i Zagrebačkih fontana u Zagrebu. Podsjetimo, na WRC Croatia Rallyju ove godine sudjeluje 68 posada iz 35 zemalja. A one će, osim u vožnjama na brzinskim ispitima, boraviti u službenom WRC servisnom parku.

Ovaj servisni park izgrađen na zapadnom ulazu u Zagreb, točnije u krugu trgovačkog centra Westage City, bit će otvoren za sve zainteresirane građane i posjetitelje u srijedu, 17. travnja 2024. godine od 10 do 21 sati. A ulaz u WRC servisni centar će biti slobodan. U navedenom periodu svi zainteresirani građani moći će prošetati cijelim servisnim parkom. Ali i iz blizine vidjeti servisne boxove, pripreme natjecateljskih bolida te stožere natjecateljskih posada.

Dodajmo da se Servisnom parku pristupa kroz unutrašnjost trgovačkog centra Westgate. Ulaz u servisni park je kod izlaza broj 2 kada dolazite iz unutrašnjosti centra Westgate. Napominjemo da u danima trajanja utrke WRC Croatia Rally 2024 ulaz u servisni park bit će moguć isključivo uz ulaznice. Više o ovom rallyju doznajte na mrežnim stranicama na adresi rally-croatia.com.

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version