Voltino 2024 | 22. po redu kvartovski Memorijalni malonogometni turnir održavat će se od 21. do 23. lipnja!





Tri dana ispunjena vrhunskim nogometnim potezima, prekrasnim golovima, mnoštvom uzbuđenja i bogatim ugostiteljskim programom obilježit će i ove godine kvartovski malonogometni turnir “Voltino 2024”. I dodajmo, 22. po redu Memorijalni malonogometni turnir Voltino odvijat će se od petka do nedjelje, od 21. do 23. lipnja 2024. godine i to u počast poginulim braniteljima ovog naselja.

Najvažnija sporedna stvar na svijetu, vrijedne donacije, zabava za sve generacije te ljubav prema nogometu i kvartu… Ovako bismo ukratko mogli opisati jedan od najvećih i najstarijih zagrebačkih turnira na otvorenom. A ovaj Memorijalni malonogometni turnir koji se održava u Voltinom naselju već godinama privlači najbolje malonogometne timove. I dodajmo, uz sjajne duele na terenu i nenadmašnu atmosferu, utakmice s tribina prati mnoštvo gledatelja svih generacija.

A 24 snažne momčadi natjecat će se i ove godine u sustavu 5+1 za bogati nagradni fond od čak 4.500 eura i prijelazni pehar. I dodajmo, pobjednička momčad će dobiti 3.000, druga 1.000, a treća 500 eura. Podsjetimo, prošle, 2023. godine, prijelazni pehar Josip Kuže osvojila ekipa Unije Betona. A dečki su i ove godine potvrdili dolazak i pokušaj obrane ove snažne titule među ostalim fantastičnim timovima. Više o ovom malonogometnom turniru doznajte na službenoj Facebook stranici.



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version