Vojko V nakon četiri godine pauze najavljuje samostalni koncert u Zagrebu!





U iščekivanju objave njegovog novog studijskog albuma, Vojko V konačno najavljuje samostalni koncert u Zagrebu. Nakon vrhunskog nastupa priređenog na ovogodišnjem Zagreb Beer Festu, Porinom nagrađeni reper u subotu, 10. prosinca 2022. godine konačno stiže i na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture.

Posljednjih nekoliko mjeseci splitski reper postepeno otkriva novi studijski materijal. Nakon što je u travnju objavio pjesmu TT-33 i u suradnji s Dinom Bluntom naciljao internet ravno u čelo, svoju ljetnu verziju predstavio je i u aktualnom singlu Evo me opet te nas doveo korak bliže drugom albumu. A o njemu zasad znamo da će nositi naziv Dvojko.

Za Vojka V ovo će biti prvi samostalni nastup u Zagrebu nakon briljantnog koncerta koji je 2018. godine priredio u rasprodanom Domu sportova. Od tog momenta do danas, oblikovao se u vodeće regionalno hip-hop ime. Njegov glazbeni životopis sadrži šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTubeu i stotine koncerata diljem regije. A fraze iz njegovih pjesama udomaćile su se u svakodnevnom govoru svih generacija.

Vojko V “opet ide na pozornicu, jer opet mu treba pozornost” i zato 10. prosinca stiže u Tvornicu kulture! Spreman prirediti još jedno energično koncertno iskustvo ispunjeno dobro znanim hitovima Ne može, Pasta Italiana, Kako to i novim pjesmama. Ulaznice su do ponedjeljka, 10. listopada, dostupne po promotivnoj cijeni od 60 kuna. Nakon tog datuma cijena ulaznice će biti 70, dok će na dan koncerta koštati 90 kuna, a mogu se kupiti putem platforme Core Event. Više o Vojku V doznajte na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Vojko V – Ne može / Evo me



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version