(VIDEO) ‘IDE LI OVA DISCIPLINA NA OLIMPIJADU?’ Muškarac u Dalmaciji iskoristio poplavljenu rivu za surfanje: ‘Život služi za uživanje, a ne za kukanje’

Diljem obale nastali su veliki problemi zbog obilne kiše i orkanskog vjetra zbog čega je na snazi crveno upozorenje Meteoalarma, a nepovoljna situacija zadržat će se i sutra.

Poplava je zabilježena u nekoliko gradova i mjesta, ljudi se bore s vodom u podrumima i prizemljima, a vatrogasci konstantno ispumpavaju vodu. I dok se ponegdje tek očekuje maksimum plimnog vala, neki su iskoristili priliku za rekreaciju.

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljen je video muškarca koji surfa na dasci dok se drži za uže pričvršćeno za automobil koji pak polako vozi poplavljenom ulicom. “Kod nas je opće ludilo”, napisali su uz video.

“To je to, jednom se živi! I jednom pogiba”, “Bože čuvaj Dalmaciju”, “Život služi za uživanje, a ne za kukanje”, “Tak treba u svakom zlu pronaći nešto pozitivno. Sretno ekipa sa što manje ovakvih ekstremnih situacija”, “Ide li ova disciplina na olimpijadu”, “Nova disciplina, surfanje na rivi – Rivosurf”, nizali su se komentari.

 

The post (VIDEO) ‘IDE LI OVA DISCIPLINA NA OLIMPIJADU?’ Muškarac u Dalmaciji iskoristio poplavljenu rivu za surfanje: ‘Život služi za uživanje, a ne za kukanje’ appeared first on Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version