VEDRANA RUDAN OPLELA PO ‘VATRENIMA’: ‘Ti majmuni nisu ni Hrvatska ni naši, to su plaćenici koji trpaju ogromnu lovu u džep’

Spisateljica Vedrana Rudan se u najnovijoj objavi na svome blogu osvrnula na Svjetsko prvenstvo koje je u nedjelju počelo u Katru. Naime, ona je kroz razgovor s unukom Krešom iskazala što misli o Mundijalu i nogometašima u cjelini.

Njen unuk joj je rekao kako je za vrijeme nastave gledao utakmicu Hrvatske protiv reprezentacije Maroka, a ona je na to reagirala u svom stilu.

“Jesam li ti sto puta rekla da su nogometaši retardirani, krivonogi, muškoljupci, milijarderi koje ovaj glupi narod gleda jer živimo u poremećenom svijetu? Hrvati i Hrvatice trideset godina u ovom s*anju od zemlje gladuju i kopaju po kontejnerima, a onda kad igraju naši svršavaju kad pobijede ili umiru od tuge kad izgube. Kockasti su postali naš Josip Broz Tito”, napisala je Rudan pa nastavila.

“Ti majmuni nisu ni Hrvatska ni naši, to su plaćenici koji trpaju ogromnu lovu u džep jer je svijet ‘ošo’ u k…c. Jesam li ti rekla da ću te se odreći ako ikad budeš gledao nogomet? Misliš da se zajebavam? I još igraju u Kataru”.

Unuk joj je objašnjavao kako su gledali utakmicu u školi, a Rudan je na to odgovorila.

“Ni to nije lijepo. Tvoj je otac bježao sa nastave i uvaljivao glavu u vrećicu s ljepilom, pušio je i pio iza škole za vrijeme nastave, ali nikad, nikad, nije pobjegao iz škole da bi gledao one majmune”.

Cijelu objavu Vedrane Rudan možete pročitati OVDJE.

The post VEDRANA RUDAN OPLELA PO ‘VATRENIMA’: ‘Ti majmuni nisu ni Hrvatska ni naši, to su plaćenici koji trpaju ogromnu lovu u džep’ appeared first on Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version