Varaždin i Hajduk igraju susret 21. kola HNL-a 11. veljače 2023.

Varaždin i Hajduk u subotu, 11. veljače 2023. godine u 15 sati na stadionu Varteks u Varaždinu igraju susret u sklopu 21. kola SuperSport HNL-a. Podsjetimo, u sezoni 2022./2023. Hajduk i Varaždin odigrali su dvije utakmice, a Bijeli su slavili oba puta. U prvom kolu Hajduk je pobijedio u gostima 0:2, a oba pogotka zabio je Marko Livaja. I drugi puta je Hajduk pobijedio i to s 2:1 na Poljudu, a tada su golove za Bijele postigli Emir Sahiti i Chidozie Awaziem.

Ovo će biti susret drugog i šestog kluba na ljestvici. Hajduk trenutno ima 38 bodova, 11 manje od prvog Dinama, koji je, dodajmo, u istom kolu na Maksimiru pobijedio Istru 1:0. Varaždinci imaju 27 bodova. U posljednje dvije utakmice Hajduk je upisao gostujući poraz od Istre 1961 te domaći poraz od Rijeke na Poljudu, dok je u prvom kolu nastavka prvenstva na domaćem terenu pobijedio Šibenik. Varaždin je u zadnjem kolu poražen od Istre 1961 u Puli, prije toga su na domaćem terenu svladali Slaven Belupo i remizirali s Lokomotivom.

“U Varaždinu su uvijek po tradiciji voljeli igrati nogomet. Imaju dobru energiju i prilično su agresivni. Ukratko, to je ekipa koa je lijepa za gledati. Hajduk treba igrati nogomet u skladu sa svojim statusom, kulturom i tradicijom. Treba igrati hrabro, s respektom prema protivniku, ali i vjerom u sebe. Sad, hoće li Hajduk tako pobjeđivati utakmice, to je drugo pitanje. Ja sam za Hajduk koji preuzima rizik, anticipira i dominira. No, kada izgubiš dva puta zaredom, pogotovo u Hajduku, to utječe na samopouzdanje i energiju. Nastojali smo kroz priču, analizu i rad na terenu iskoristiti vrijeme da se popravimo. Svi smo svjesni da imamo puno toga za popraviti”, rekao je trener Hajduka Ivan Leko.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Varaždin – Hajduk?

21. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige između klubova NK Varaždin i HNK Hajduk Split igra se u subotu, 11. veljače 2023. godine u 15 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će na TV kanalima MAXSport 1 i Arena Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je i radijski prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Također, ako se volite kladiti, donosimo Vam kvote koje su kladionice odredile za ovu utakmicu. Tako je kvota za pobjedu Varaždina 4.20, za neriješen rezultat koeficijent je 3,70, dok je pobjeda Hajduka ima kvotu 2.00! Dodajmo da utakmicu Varaždin – Hajduk sudi Dario Bel.

Više o nogometnom klubu NK Varaždin doznajte na njihovoj Facebook stranici. Više informacija o klubu HNK Hajduk Split možete naći na klupskim stranicama na adresi hajduk.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: 2022. godina je bila nezaboravna godina za sve navijače Hajduka

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version