U jeku glasina o prekidu: Hana Rodić otkrila što se dogodilo između nje i Gorana Jureneca

Iako je od njihovog sudjelovanja u prvom hrvatskom ‘Gospodinu savršenom’ prošlo punih šest godina, Hana Rodić i Goran Jurenec i dalje su par koji intrigira domaću javnost.

A prava drama odvila se tijekom jučerašnjeg dana kad su mnogi uočili da je dvojac uklonio sve zajedničke fotografije s Instagrama. Također, prestali su se i pratiti na toj društvenoj mreži, a oboje su imali i poprilično znakovite storyje iz kojih su mnogi zaključili da je došlo do prekida.

No, čini se kako je par ipak i dalje zajedno, a kako nam je Hana pojasnila, došlo je tek do uobičajenih razmirica u vezama koje su brzo riješili.

“Malo smo se provocirali”

“Imali smo malu raspravicu i kako to već bude u vezama, malo smo se porječkali, pobrisali fotke, provocirali na Instagramu, ali sve je u redu. Šest godina smo skupa i nije da bismo samo tako prekinuli i to tu objavili”, rekla nam je Hana nakon što se u medijima pojavila informacija kako su prekinuli.

Inače, dvojac se naknadno oglasio i na Instagramu gdje su također demantirali navode o prekidu.

“Vjerujem da nismo puno drugačiji od ostalih parova, osim što nas prati jako puno ljudi te mediji odmah objave novosti”, napisali su, između ostalog, putem storyja.

Gdje su danas Hana i Goran: Mnogi su im prognozirali prekid, a evo u kakvom su sad odnosu

Grade život u Njemačkoj

Podsjećamo, 27-godišnja influencerica i 44-godišnji model i fitness trener svoju su ljubavnu priču započeli u prvoj sezoni hrvatske inačice ‘Gospodina savršenog’.

Njihovu vezu svojedobno je obilježio i turbulentni prekid o kojem su mediji mjesecima izvještavali, no, dvojac si je u konačnici odlučio dati drugu šansu.

Posljednjih nekoliko godina Hana i Goran žive u Berlinu gdje su, po svemu sudeći, okrenuli novu stranicu te se posvetili poslu i zajedničkom životu.

Objava U jeku glasina o prekidu: Hana Rodić otkrila što se dogodilo između nje i Gorana Jureneca pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version