U dom Janka Popovića Volarića od jutros pristižu čestitke: Zagrebački glumac se pohvalio novostima

U dom Janka Popovića Volarića od jutros pristižu čestitke. Naime, 44-godišnji glumac, kojeg je publika upamtila po brojnim ulogama na daskama koje život znače, ali i onim na malim ekranima, pohvalio se velikom promjenom.

Tako je Janko putem svog Instagram profila otkrio kako je protekle mjesece provodio planinareći, a sad je stekao i diplomu iz istog.

No, to nije jedina novost u njegovom životu. S obzirom na to da nije pretjerano aktivan na društvenim mrežama, ispod radara je prošla i vijest kako je napravio karijerni zaokret.

“Najljepše provedeni mjeseci”

“Napokon jedna ozbiljna diploma u mom CV-u! Opća planinarska škola PD Grafičar. Najljepše provedeni mjeseci od otkaznog roka u kazalištu do ulaska u slobodne umjetnike”, napisao je glumac ispod niza fotografija s planinarenja otkrivši tako da je dao otkaz u svom matičnom kazalištu.

Naime, Janko je od 2014. godine bio stalni član Lutkarskog kazališta u Zagrebu, a sad je ipak odlučio krenuti putem slobodnih umjetnika.

Očekivano, njegova objava privukla je veliku pažnju pratitelja koji u komentarima ispod iste nisu skrivali iznenađenje, ali su mu ujedno uputili i brojne čestitke.

Janko Popović Volarić javio se s druge strane svijeta: ‘Ludilo, top, uživaj’

“Koji si ti luđak”

“Koji si ti luđak. Daj da uhvatimo vremena da se družimo”, poručio mu je glumac Leon Lučev dok su mu ostali pratitelji izrazili čestitke: “Bravo”, “Super, razmišljam o tome već dulje vrijeme”, “Ma svaka čast Janko”.

Inače, iako svoj privatni život nastoji zadržati dalje od očiju javnosti, nedavno je za InMagazin progovorio o bizarnim situacijama koje je imao s obožavateljicama.

“Bila je ta faza, nisam više aktivan toliko na društvenim mrežama, ali bila je ta faza kad sam bio i to je bilo svega, svašta sam doživio. Neću vam to uopće pričat, te užase koje sam ja vidio…ne mogu”, priznao je glumac koji godinama već slovi za miljenika žena.

Objava U dom Janka Popovića Volarića od jutros pristižu čestitke: Zagrebački glumac se pohvalio novostima pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version