Tražite posao? Donosimo vam ovotjednu ponudu 10 atraktivnih oglasa za posao

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam ovotjednu ponudu 10 atraktivnih oglasa za posao. Sretno pri zapošljavanju!

Biovega d.o.o. zapošljava Prodavača u eko trgovini (m/ž). Poslodavac nudi plaćeni prijevoz i hranu, poklone za rođendane i prigodne nagrade, nagrade za radne rezultate, više bodova za svaku kupnju u bio&bio i  popust na organski jelovnik u Zrno bio bistro. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 01.08.2023. putem linka.

Deceuninck d.o.o. traži Radnika u proizvodnji / operatera stroja (m/ž). Od kandidata se očekuje odgovoran i proaktivan pristup poslu te kolegijalan i otvoren odnos prema timu i nadređenima. Poslodavac osigurava isplatu putnih troškova po zonama, podjelu toplog obroka ili isplatu naknade za topli obrok i isplatu prigodnih nagrada. Mjesto rada je Donja Bistra, a prijaviti se možete do 31.07.2023. putem linka.

Bipa d.o.o. zapošljava Prodavača / blagajnika (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi mogućnost internog napredovanja i dodjelu nagrada po dostignućima te izbor Najprodavaonica i Najkolega. Od kandidata se očekuju komunikacijske i prodajne vještine te motiviranost i orijentiranost na ciljeve. Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijavite se do 28.07.2023. putem brze prijave.

LPP Croatia d.o.o. traži Prodavača (m/ž). Poslodavac nudi atraktivna primanja s bonusima, naknadu za prijevoz i topli obrok, fleksibilno radno vrijeme, besplatnu Multisport karticu i dodatne pogodnosti na kupnju. Mjesto rada je više lokacija navedenih u oglasu, a prijaviti se možete do 24.07.2023. putem linka.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Specijalista financijskih operacija sa znanjem ruskog jezika (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci ove pozicije su provođenje operativnih računovodstvenih poslova i sudjelovanje u projektu tranzicije računovodstvenih poslova. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću te dodatne novčane naknade i nagrade. Možete se prijaviti do 24.07.2023. putem brze prijave.

Fagron Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Shop Assistant – djelatnik u maloprodaji  (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 26.07.2023. U opisu posla nalazi se savjetovanje kupaca i aktivna prodaja proizvoda. Poslodavac nudi rad u aktivnom, poticajnom i dinamičnom okruženju. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Financijska agencija / FINA zapošljava Djelatnika poslovnice – referenta (m/ž). Natječaj je otvoren do 25.07.2023. Mjesto rada je Velika Gorica. Od kandidata se očekuje viša stručna spremna, 8 mjeseci radnog iskustva i poznavanje rada na računalu (Word, Excel – osnovno). Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme s probnim radom. Prijave se zaprimaju ovdje.

Enikon Aerospace d.o.o. zapošljava Operatera pripreme kompozitnih i metalnih površina (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Zaposlenici na ovim poslovima su zaduženi za pripremu i obradu dijelova interijera aviona (brušenjem, kitanjem ili lakiranjem). Poslodavac nudi edukaciju te plaćen prijevoz na posao. Prijave se zaprimaju do 24.07.2023. putem brze prijave.

Pan-Pek d.o.o. traži Referenta u komercijali (m/ž). Prijave traju do 31.07.2023. Mjesto rada je Zagreb. Traži se kandidat koji ima dobre komunikacijske vještine te točnost i brzinu u rješavanju operativnih poslova. Neki od benefita koje nudi ovaj poslodavac jesu plaćeni troškovi javnog prijevoza i Multisport program. Prijavite se putem linka.

Super Igra d.o.o. / Residence Grupa traži Voditelja recepcije (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se prijava i odjava gostiju, izrada rezervacija te naplata smještaja i drugih usluga. Poslodavac nudi stalni radni odnos i plaćene troškove prijevoza na posao. Prijavite se do 03.08.2023. putem linka.

Ostatak ponude možete pregledati na portalu posao.hr. Sretno u potrazi!

Pročitajte više na Zagrebonline.hr

Exit mobile version