Top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje! Portal posao.hr najbrži je put do posla! Donosimo vam njihovih top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno!

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Radnika strojarskog održavanja (m/ž) i Radnika održavanja automatiziranih sustava (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću, dodatne novčane naknade i nagrade, kontinuirani rast i razvoj te pogodnosti za roditelje i one koji će to postati. Možete se prijaviti do 17.09.2023.

                                                                                                                                  Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno – transportnog radnika (m/ž). Od kandidata se očekuje proaktivnost, prilagodljivost i otvorenost za učenje te je poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja te razne dodatne benefte. Mjesto rada je Novi Marof. Prijaviti se možete do 02.10.2023.

M.T.M. Creator d.o.o. zapošljava Agenta za videoidentifikaciju na njemačkom i/ili francuskom jeziku (m/ž). U opisu posla nalazi se svakodnevna komunikacija s novim korisnicima i provjeravanje identifikacijskih dokumenata putem videopoziva. Poslodavac nudi početnu neto satnicu u iznosu od 6,70€. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 14.09.2023.

Coface Adriatic traži Prodajnog predstavnika / Sales Managera (m/ž). Glavna odgovornost ove pozicije biti će B2B direktna prodaja Coface usluga za procjenu rizika poslovanja. Poslodavac nudi fiksnu plaću i mjesečnu priliku za ostvarenje atraktivnih bonusa, fleksibilno radno vrijeme i povremenu mogućnost rada od kuće. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 15.09.2023.

                                                                                                                                     Nulti broj j.d.o.o. / Merch.hr zapošljava Voditelja prodaje i marketinga (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 12.09.2023. Glavne aktivnosti odjela su komunikacija s postojećim partnerima i klijentima te akviziranje novih, sudjelovanje u izradi promotivnih materijala i kampanja te osmišljavanje, pisanje i objava sadržaja.

American Embassy Zagreb zapošljava na poziciji Travel Assistant (m/ž). Mjesto rada nalazi se u Zagrebu – Buzin. Od kandidata očekuju vrlo razvijene komunikacijske, prezentacijske i organizacijske vještine. Poslodavac osigurava bonus na plaću, neradni dane za hrvatske i američke praznike te mnoge druge benefite. Prijaviti se možete do 03.09.2023.

Poliklinika Identalia d.o.o. traži  Studenta sa znanjem talijanskog jezika za rad u turističkoj agenciji (m/ž). Opis posla uključuje pružanje informacija gostima-pacijentima vezanih uz njihov dolazak, odlazak i boravak u Hrvatskoj tijekom njihovih dentalnih zahvata u Poliklinici. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 15.09.2023.

Ljekarne Šćuric zapošljava na poziciji Magistar farmacije (m/ž). Mjesto rada je Jakovlje. U opisu posla nalazi se rad u ljekarni. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, osiguran prijevoz uz korištenje službenog automobila te plaću i ostale beneficije po dogovoru. Možete se prijaviti do 15.09.2023.                                                        

General Logistics Systems Croatia zapošljava na poziciji Radnik u sortirnom centru (m/ž). Ovaj se posao obavlja Donjem Stupniku. U opisu posla se nalazi skeniranje i usmjeravanje paketa pristiglih u sortirni centar. Poslodavac nudi mjesečne bonuse ovisno o ostvarenom rezultatu, dodatak za putne troškove i prehranu te regres i dar za djecu. Prijaviti se možete do 12.09.2023.

Peterc Machines d.o.o. zapošljava Prodajnog administratora (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, Susedgrad. Od kandidata se očekuje prethodno radno iskustvo na poslovima koji uključuju kontakt s kupcima i osnovno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi sjajnu priliku za profesionalni razvoj, dodatne edukacije, konkurentne uvjete i ugodnu radnu atmosferu. Prijaviti se možete do 14.09.2023.

Portal posao.hr. svakodnevno sadrži nekoliko tisuća oglasa. Posjetite njihove službene web-stranice kako biste pronašli idealan posao. Sretno!

 

Pročitajte više na Zagrebonline.hr

Exit mobile version