Šubićevac live 2024 | Na ljetnom glazbenom spektaklu u Šibeniku nastupaju Nina Badić, Tony Cetinski, Jala Brat, Hiljson Mandela, Voyage i Nucci!

Nakon što je najavljen prvi koncert premijernog izdanja festivala Šubićevac live u Šibeniku uz Ninu i Tonyja, organizatori otkrivaju da za preostala dva termina pripremaju najveći trap i hip-hop spektakl u Hrvatskoj! Naime, u drugom festivalskom terminu u subotu, 20. srpnja 2024. godine, na stadionu Šubićevac nastupit će Jala Brat i Buba Corelli, a uz njih i Hiljson Mandela, a za spektakularnu festivalsku završnicu u petak, 23. kolovoza pobrinut će se Voyage, Nucci, 2x Šihta i Podočnjaci!

Popularni sarajevski traperi Jala Brat i Buba Corelli trenutno su najtraženiji glazbenici u cijeloj regiji. A hitovi ovog kontroverznog i popularnog dvojca gotovo neprekidno vladaju trendingom na YouTubeu. Inače, Buba Corelli i Jala Brat autori su i nekoliko popularnih pjesama sa Severininog posljednjeg albuma Halo. A dodajmo, Jala je sa Severinom snimio i dva megahita, pjesme Magija i Otrove, koji broji čak 104 milijuna pregleda. Jala i Buba u veljači 2024. godine su fanovima predstavili i četiri zajedničke nove pjesme. A obojica su izvođači i tekstopisci megahita Monster koji trenutno trese regiju.

Na sceni stadiona Šubićevac u subotu, 20. srpnja, pridružit će im se Hiljson Mandela, pionir hrvatske hip-hop i trap-glazbe. Ali i glazbenik i autor čiji je prvi samostalni album Mandela Effect doživio samo hvale publike i kritike. Hitovi Voyagea i Nuccija odavno su obavezni dio playlista napopularnijih hrvatskih i regionalnih klubova. A u petak, 23. kolovoza, zavladat će pozornicom na stadionu Šubićevac.

Srpski pjevač, tekstopisac i glumac Voyage sa svojim je hitovima “La la la”, “Tango” i “Euforija” već odavno zaludio cijelu regiju

A njegov prijatelj i suradnik Nucci nije ništa manja zvijezda s nizom hitova Localo, Crno oko i Automati. Inače, ovaj dvojac iza sebe ima i brojne hit-duete, a zasigurno najpoznatiji je megahit Bella Hadid. U grand finalu festivala Šubićevac live, Voyageu i Nucciju pridružit će se i mladi i sve popularniji hrvatski trap bend iz KutinePodočnjaci i 2 x šihta, koju čini dio postave benda High5, a koji je pisao povijest hrvatskog trapa.

Moćan glazbeni lineup festivala Šubićevac live s istinskim vladarima stagea balkanskog i hrvatskog trapa pun je pogodak za ovoljetnu glazbenu ponudu Šibenika! Zbog velikog zanimanja za festivalske sadržaje i koncertne o kojima se već naveliko priča, organizatori festivala Šubićevac live od danas su pustili u prodaju ulaznice za ova dva trap spektakla. Više o ovom festivalu doznajte na mrežnim stranicama HNK-a Šibenik.

Ulaznice su u prodaji online isključivo u sustavu Eventim. A posjetitelji mogu birati ulaznice u više kategorija. Od ulaznica za 25 eura do ekskluzivnih VIP platinum ulaznica koje koštaju 200 eura. Dodajmo, one nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup.
Također, u prodaji su i VIP Gold ulaznice po 45 i VIP Silver po 35 eura. A one uključuju mjesto za stolom od četiri do šest osoba.

Ulaznice za koncertni spektakl Šubićevac live od sada u prodaji u sustavu Eventim.hr

Eventim je novi ekskluzivni ticketing partner iščekivanog šibenskog glazbenog festivala. Ulaznice za prvi koncertni spektakl u sklopu novog glazbenog festivala Šubićevac live na kojem će u subotu, 6. srpnja 2024. godine, na šibenskom stadionu Šubićevac pjevati Tony Cetinski i Nina Badrić su u prodaji isključivo u sustavu Eventim.

Organizatori iz NK Šibenik koji ovog ljeta u Šibenik u tri koncertna termina dovode velike glazbene zvijezde naglašavaju da će ticketing partner festivala Šubićevac live od sada biti isključivo Eventim. Ulaznice koje su za koncert Tonyja i Nine već kupljene u sustavu Adriaticketsa vrijede za ulazak na ovaj iščekivani koncert. I to bez obzira na promjenu ticketing servisa!

Podsjetimo, posjetitelji mogu birati ulaznice u više kategorija. Od ulaznica za 25 do ekskluzivnih VIP platinum ulaznica od 200 eura. A one nude all-inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup. Također, u prodaji su i VIP Gold ulaznice po 45 i VIP Silver po 35 eura koje uključuju mjesto za stolom s minimalno četiri, odnosno najviše šest osoba. A svoju ulaznicu za koncerte Jale Brata, Bube Corellija, Hiljsona Mandele, Voyagea, Nuccija, 2xšihte i Podočnjaka možete kupiti putem Eventim online sustava.

VIDEO: Jala Brat & Buba Corelli – Coco | Hiljson Mandela – Sam u mraku

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version