SPAR Martićeva nakon obnove zasjao u novom sjaju, a od sada ima mesnicu i ribarnicu





U strogom centru grada Zagreba ponovo se otvorio sada novouređeni SPAR supermarket Martićeva! A sada, uz osvježen premium izgled i ponudu, po novom ova trgovina ima i odjel mesnice i ribarnice. Mnogima omiljena destinacija svakodnevnog shoppinga nakon dvomjesečnog preuređenja je zasjala u novom ruhu. A sada nudi bogat asortiman svježih prehrambenih namirnica i proizvoda široke potrošnje.

Najveća novost i prednost novouređenog SPAR supermarketa koji se smjestio u srce zagrebačkog design districta su odjeli mesnice i ribarnice. U mesnici kupci svakodnevno mogu nabaviti svježe meso i mesne prerađevine vrhunske kvalitete, dok ribarnica ima široku ponudu svježe morske i slatkovodne ribe te školjki i morskih plodova. A dodajmo, na raspolaganju Vam je i usluga čišćenja ribe.

SPAR supermarket Martićeva u ponudi ima i toploteka

Toploteka nudi raznovrsnu ponudu obroka koji se u samoj trgovini pripremaju svakodnevno. Obroci su uvijek postojane svježine i idealni su za sve zaposlene i praktične, ali i one koji žele ukusan i spreman ručak ili večeru. Ponudu SPAR supermarketa u Martićevoj upotpunjuje i velik izbor svježeg voća i povrća, kao i finih pekarskih proizvoda. Neprehrambeni asortiman obuhvaća veliki raspon artikala za domaćinstvo, kozmetiku i njegu. A zahvaljujući novom uređenju, svaki se željeni proizvod može pronaći vrlo jednostavno i brzo. Samim tim je i iskustvo kupnje znatno poboljšano.

SPAR Martićeva je za svoje kupce na ovoj atraktivnoj lokaciji osigurao besplatna parkirališna mjesta, tako da se možete mirno posvetiti kupnji u svojoj omiljenoj, sada premium trgovini, smještenoj u zagrebačkom design districtu. Radno vrijeme SPAR supermarketa koji se nalazi na adresi Martićeva ulica 13 (dvorište između Martićeve i Vlaške ulice) je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 21 sat. Više informacija o ovom trgovačkom lancu doznajte na mrežnim stranicama na adresi spar.hr.



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version