Songkillers predstavlja spot za svoj novi hit “Lupilo me gadno”





Kultni bend Songkillers 2023. godinu su započeli rasprodanim slavljeničkim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture povodom trideset godina benda. Također, objavili su i “Lupilo me gadno”, dugoočekivani novi singl, koji niže uspjehe u radijskom eteru. A sada je ta pjesma dobila i pripadajući video spot. Songkillersi predvođeni Željkom Banićem Banetom poznati su hitmakeri, a i ovog puta pogodili su recept. Pjesma “Lupilo me gadno” je zaokret u zvuku Songkillersa, a nastala je u suradnji sa zagrebačkim producentom Filipom Majdakom.

Filip Majdak je ujedno i koautor glazbe. Pjesma je nastala praktički u samo jedno poslijepodne tako što je Filip imao gotovu bas dionicu, a nakon toga, na licu mjesta, osmislio sam melodiju i dio teksta. Pjesma bila gotova u sljedećih par dana. Pjesma je plod zajedničke inspiracije Filipa i mene. A inspiraciju za tekst nije bilo teško pronaći. Bilo je dovoljno pogledati u katalog mojih propalih veza”, o suradnji i pjesmi rekao je Bane.

“Nevidljivi udarci, nemirno stanje duha, borba sa samim sobom i to kroz sveobuhvatnu atmosferu… Spot vizualno opisuje onaj osjećaj, sirov i bez uljepšavanja i to nakon još jedne završene priče, koja je došla svome kraju. To je onaj trenutak, kada ostaneš sam sa sobom. A potreban je samo jedan korak naprijed, da se izvučeš iz začaranog kruga koji se opetovano ponavlja”, rekla je o ideji i atmosferi spota redateljica Kristina Barišić. Više o Songkillersima doznajte na njihovom Facebook profilu.

VIDEO: Songkillers – Lupilo me gadno



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version