Slučaj iz Dugava uzbunio vlasnike ljubimaca: ‘Oprez, jutros je lik sa slike i videa pozvonio susjedi’

Uznemirena Zagrepčanka  objavila je na društvenim mrežama upozoravajuće fotografije i snimku za sve vlasnike kućnih ljubimaca. Kako bi alarmirala sugrađane napisala je kako sumnja da je susjedstvo posjetio prevarant s pričom da je veterinar.

“Oprez! Ljudi, pripazite na ove lažne veterinare. Jutros je ovaj lik sa slike i videa pozvonio susjedi koja ima psa sa pričom da je iz veterinarske ambulante te da joj treba uzeti psa na 2h zbog pregleda jer je netko od stanara prijavio buku i lajanje.

Sve skupa je bilo sumnjivo, nije htio pokazati dokumente osim neke male značke i papira na koji je nešto zapisivao. Odvezao se s drugim likom u autu (sa slike).

Susjeda je poslala prijavu policiji ali čisto da pripazite, možda vam pozvone s nekom drugom spikom”, napisala je u objavi te priložila i video i fotografije koje možete vidjeti na ovom linku na Facebook stranici DuGaVe RePuBLiKa.

Dugave. (Foto: Screenshot)

I drugi sumnjaju na prevaru

I u komentarima su drugi istaknuli kako sumnjaju na prevaru.

“Kao prvo mogu samo doći policajci sa komunalnim redarom sa nalogom da pišu kaznu zbog lajanja, ali ne može doći veterinar ,niti će doći veterinar. Očito da takvi kao ovaj znaju da im policija bez ovlasti ne može ništa ,pa zato to rade.

Policija će samo zapisati prijavu i staviti u ladicu, a oni koji su prijavili mogu samo sa tim privatno na sud koji će takve osloboditi krivnje. Žalosno i jadno. Takvi to rade jer se međusobno kao prijatelji klade i nagovaraju da rade užasne stvari, njima to smiješno i zabavno”, bio je jedan od komentara.

Zagrepčanku šokirao muškarac s gradilišta u Svetoj Klari: ‘Vidjela sam da nije naš nego azilant’

 

Objava Slučaj iz Dugava uzbunio vlasnike ljubimaca: ‘Oprez, jutros je lik sa slike i videa pozvonio susjedi’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version