SezonacHR 2023 – očekuje te više od 200 oglasa za sezonski ili stalni posao!

Najveći online sajam poslova u turizmu i sezoni SezonacHR 2023 otvoren je za sve posjetitelje koji žele istraživati nove poslovne prilike za sebe, bilo da traže sezonski ili stalni posao. SezonacHR 2023 organizira MojPosao.net, hrvatski portal za zapošljavanje, a bit će dnevno otvoren za sve posjetitelje puna 24 sata i to tijekom svih 10 dana koliko ukupno traje sajam. Točnije, sajam SezonacHR traje od utorka, 24. siječnja do četvrtka, 2. veljače 2023. godine. A možete mu pristupiti putem računala, tableta ili pametnih telefona na mrežnoj adresi sezonac.hr.

A ponuda poslova koje nudi SezonacHR je doista raznovrsna ponuda poslova. Tu se traži od pomoćnog osoblja do voditelja ugostiteljskog objekta. Dodajmo da je na sajmu oglašeno više od 200 natječaja za posao. Konobari, prodavači, kuhari, vozači, spasioci, wellness terapeuti, vrtlari, edukator-trener, voditelj ugostiteljskih objekata… To su samo su neki od primjera raznovrsne ponude oglasa za posao u sezoni. A ako Vas zanima cjelokupna ponuda poslova, nju možete vidjeti ovdje.

Radi lakšeg pretraživanja, poslovi su podijeljeni u četiri kategorije

To su Recepcija, domaćinstvo i administracija, Hrana&piće, spa, animacija i zabava, Održavanja, sigurnost i proizvodnja te Prodaja, skladištenje i logistika. Radne pozicije objavljene na Sezonac.hr sajmu uglavnom se odnose na rad tijekom sezone 2023. godine. No veliki broj njih podrazumijeva i mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone. Dodajmo da je proces prijave za poslove izuzetno jednostavan te ne zahtijeva registraciju.

Ove, 2023. godine, na sajmu je otvorena i nova rubrika Događanja. U njoj se mogu pronaći korisni savjeti vezani za lakši pronalazak posla te više informacija o istaknutim poslodavcima koje će kandidatima pomoći u prijavi za poslove i da se istaknu među konkurencijom. Također, posjetitelji mogu sudjelovati i u MojPosao anketi o sezonskom zapošljavanju, kako bi otkrili kako izgleda rad u sezoni.

SezonacHR Vas poziva da istražite štandove i stupite u kontakt s istaknutim poslodavcima

Raznovrsnu ponudu poslova ove godine na sajmu donosi 37 uspješnih tvrtki na čijim virtualnim štandovima posjetitelji mogu pronaći i sve potrebne informacije o radnim uvjetima, iskustva zaposlenika, galeriju fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja te ostale bitne informacije. Sajam nudi i opciju da zainteresirani kandidati stupe u kontakt s tvrtkama putem chata kako bi dobili odgovore na sva pitanja vezana uz zaposlenje kod određenog poslodavca.

Izlagače i njihove štandove možete pronaći na ovoj poveznici, a mi ćemo spomenuti tko su oni su. To su Valamar, Lidl, Maistra, Liburnia, Le Méridien Lav, Aquapark Istralandia, Blue Sun, Jadranka Trgovina, Aroma Global, Tommy, Aminess, Jamica, INA, Best Solutions, Jadran d.d., Zagrebačka pivovara, Coca Cola, Metro, Petrol, Konzum, Spar, Radisson Blu, Proficio, Kaufland, McDonald’s – Globalna hrana, Eurospin, Uniline grupa, Roan Camping Holidays, Maslinica, Adriatic kamp, Esplanade, Cresanka, Lush, Lošinjska plovidba, Rudan, Vila Rova i Sunsail Adriatic.

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version