Selestia, nova it cura, u videospotu za singl “Druga osoba” postala heroina video igrice!





Selestia, mlada umjetnica znana i kao Gabriela Zrilić, osvojila je publiku svojim prvim singlom “Lane Switching”. A sada predstavlja singl “Drugu osobu” kojim potvrđuje zašto je baš ona nova it cura glazbene scene. I dodajmo, kao i sa singlom “Lane Switching”, ova “it cura” je i na “Drugoj osobi” nastavila suradnju s producentom Filipom Majdakom.

“Ovu pjesmu je inspirirao jedan dečko. Dopisivali smo se i izlazili neko vrijeme i onda sam bila inspirirana da napišem pjesmu o tome kako se osjećam ugodno i toplo s njim, ali mi nikad nije bilo jasno zašto se on ponaša tako slatko i romantično prema meni, budući da se nismo dugo poznavali i da sam znala da izlazi s drugim curama. Tako je i nastao refren Topim se u tvojim rukama i ti to znaš, zašto mi radiš to kad sutra bit će druga osoba…”, o inspiraciji iza novog singla ispričala je Selestia.

“Na pjesmi Druga osoba sam ponovo radila s Filipom Majdakom. Obožavam raditi s njim i uvijek nam u studiju bude jako zabavno. A kada je ova moja nova pjesma bila pri kraju miksanja došla sam do Filipa da preslušavamo mix i master i onda smo shvatili da nam nešto ne zvuči kako treba. Dogovorili smo se da ćemo presnimiti vokale i onda smo dan prije nego što je final trebao biti poslan presnimili cijelu pjesmu. Oboje smo bili pod stresom. Ali kad smo ušli u studio sve je teklo tako lagano. I sve smo snimili baš kako smo htjeli”, dodala je Selestia.

Ova nova “it cura” je već u ranim fazama karijere našla svoj dream team

“Videospot za Drugu osobu je radila ekipa Unity of Colors u koprodukciji s JustShootom. Do ideje smo došle redateljica Andrea Bukovčak i ja. Andreu je inspirirao stih ne znaš tko sam ja i htjela je da napravimo twist na tu ideju tako što ću ja u ovo priči biti ta koja je zapravo negativka. Smislile smo lik Slayestia koja je super villan. To je Lara Croft verzija mene i storyline u kojem ona ide ubiti Drugu osobu. Tj. drugu curu s kojom dečko s kojim ja izlazim također izlazi. Dodale smo i elemente video igrice kada na početku možemo odabrati svog borca. Tako se može izdabrati Gabriela, Selestia i Slayestia te kasnije i oružje”, rekla je ova mlada glazbenica.

Gabriela Zrilić kaže i da su se na snimanju jako zabavili. A posebno cool joj je bilo koristiti katanu i palicu i s njima mlatiti i glumiti da je ratoborna. Iako, kako kaže, zapravo stvarno nije: “Bili smo i u shooting rangeu što mi je bilo zanimljivo. Čak sam kasnije i pucala iz pištolja i pogodila metu svih pet puta”, dodala je Selestia. A što ova it cura još radi i planira, doznajte na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Selestia – Druga osoba



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version