Sajam vjenčanja Zagreb 2024 | Najveća i najraskošnija manifestacija vjenčane tematike u regiji održava se u Areni Zagreb od 2. do 4. veljače 2024. godine!

Sajam vjenčanja Zagreb, najveća i najraskošnija manifestacija vjenčane tematike u regiji, održava se od petka do nedjelje, od 2. do 4. veljače 2024. godine u Areni Zagreb! A na ovom Sajmu naći ćete 200 izlagača iz svijeta vjenčanja i zaista bogat i zabavan program. Također, tu su i super pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanih svečanosti i vrijedne nagrade. Sve vas to očekuje na jubilarnom 25. izdanju manifestacije Sajam vjenčanja Zagreb 2024!

Sajam vjenčanja u Areni Zagreb je “place to be” za sve one koji će uskoro reći sudbonosno DA! A na više od 5500 metara kvadratnih ova regionalno najveća manifestacija vjenčane tematike okupit će 200 izlagača iz svijeta vjenčanja – salone vjenčanica i dizajnere, zlatare, cvjećare i slastičare, catering kuće, fotografe, dekoratere, oganizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organiziranje svadbene svečanosti.

Ekskluzivno i po prvi puta na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb nastupit će dizajner Zoran Mrvoš sa svojom prvom bridal linijom Dare To Be, dok će dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstaviti najnovije vjenčane kreacije s potpisom Vera Wang! Uz njih na sajmu nastupaju i dizajneri Vesna Sposa i Josipa Ščapec sa brendom Schape Design te Martin Arbanas. No, predstavit će se i etablirani saloni vjenčane mode Nikolina Wedding Store, Royal Bride by Ivana Bilić, Artajan, Nancy vjenčanice, Vjenčanice Ljubav, Vjenčanice Katjusha, Vjenčanice Biba, The ONE Couture, I Do Weddings, Vjenčanice Neva, Vjenčanice Morgan, Galileo All For Men, Perrin, Rosanna MV Tailoring, Fidelio, Mister Mot…

Sajam vjenčanja vas poziva da se zabavite uz blještavilo Las Vegasa u Areni Zagreb!

Začinite pripreme za svoje vjenčanje s dozom čarolije na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb gdje izlagači pripremaju zanimljive promocije. Ali i kreativne radionice, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi… Izdavajamo ekskluzivan paviljon by Altera inspiriran luksuzom, glamurom i blještavilom Las Vegasa! Las Altera kapelica pružit će zaljubljenim parovima priliku da dožive jedinstveno iskustvo scene vjenčanja. Naravno, uz Elvisa Presleya kao glavnog glumca ove zabavne priče! A uz mnoštvo drugog zabavnog sadržaja, posjetitelje očekuju i natječaj s bogatim nagradama kao i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanja…

Također, pozivamo vas da podržite donatorsku akciju Sajma vjenčanja za djecu s prirođenim srčanim bolestima. Naime, Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno pomaže najmlađima. Tako je već šestu godinu zaredom njegovo dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Da je za život dovoljno i pola srca, pokazuju najmlađi štićenici Udruge. A u Hrvatskoj trenutno ima više od 10.000 djece sa srčanim bolestima i svake se godine rađa još najmanje 500. Unatoč tome, svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek je iznimno niska.

Dolaskom na Sajam vjenčanja i kupnjom srećke za donatorsku tombolu s bogatim fondom nagrada podržite djelovanje udruge Veliko srce malom srcu! Ovoj humanitarnoj akciji pridružuju se i domaće glazbene zvijezde – Zsa Zsa, Neda Parmać i Dino Petrić. A oni će zapjevati na Sajmu vjenčanja i pjesmom podržati najmlađe heroje, članove udruge Veliko srce malom srcu.

Program Sajma vjenčanja Zagreb 2024

Inspirirajte se na predstojećem Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb za vaš dan iz snova. Jednostavno, uživajte u organizaciji vlastite vjenčane priče. 25. Sajam vjenčanja Zagreb se održava od 2. do 4. veljače 2024. godine i to u petak od 14 do 20, u subotu od 10 do 20 sati te u nedjelju od 10 do 19 sati. A više o samom vjenčanju doznajte na Wikipediji.

PETAK, 2. VELJAČE, od 14 do 20 sati

  • 14:00: Otvaranje sajma
  • 18.00: Tko je organizator vjenčanja?
  • 20:00: Zatvaranje sajma

SUBOTA, 3. VELJAČE, od 10 do 20 sati

  • 10:00: Otvaranje sajma
  • 12.00: Kakvog je okusa vjenčana torta – degustacija slastica
  • 14.00: Zvjezdasta radionica – animacija djece na vjenčanjima (Little Stars by Nina)
  • 15.00: Vjenčana haljina & savršen izgled na dan vjenčanja
  • 16.00: Trendovi u vjenčanjima za 2024. godinu
  • 18.00: Cocktail druženje uz glazbene zvijezde
  • 20:00: Zatvaranje sajma

NEDJELJA, 4. VELJAČE, od 10 do 19 sati

  • 10:00: Otvaranje sajma
  • 12.00: Kakvog je okusa vjenčana torta – degustacija slastica
  • 14.00: Cvjetni trendovi
  • 15.00: Trendovi u zaručničkom i vjenčanom prstenju
  • 16.00: Vjenčana haljina & savršen izgled na dan vjenčanja
  • 17.00: Plesna radionica
  • 19.00: Zatvaranje sajma

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version