Sajam vjenčanja Zagreb 2023 – više od 200 izlagača dolazi u Arenu

Sajam vjenčanja Zagreb, najveća i najraskošnija manifestacija vjenčane tematike u regiji, održat će se od petka do nedjelje, od 3. do 5. veljače 2023. godine u Areni Zagreb. I dodajmo, uz brojne predstavnike vjenčane industrije, Sajam vjenčanja otvara svoja vrata 24. godinu za redom! Ali sajam nastavlja i tradicionalnu, dobrotvornu akciju pomoći štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Uđite u novu sezonu s potpisom Sajma vjenčanja!

Sajam vjenčanja 2023 vraća se u punom sjaju u zagrebački Arenu! Ovaj nacionalni projekt okupit će na više od 5.500 kvadratnih metara jako puno izlagača iz svijeta vjenčanja. Tako ćete moći posjetiti broje salone vjenčanica, vidjeti ponudu zlatara, cvjećara i slastičara, catering kuća, fotografa, dekoratera i organizatora vjenčanja. Ali i svih ostalih predstavnika za organiziranje svadbene svečanosti.

Već 24. godinu zaredom na Sajmu vjenčanja Zagreb posjetitelje očekuje bogat i sadržajan program. Organizirat će se zanimljive promocije, kreativne radionice, degustacije slastica i cvjetne radionice. A održat će se i prezentacije trendova u vjenčanoj modi, nagradne igre s vrijednim darovima, dobrotvorna tombola i atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti…

Sajam vjenčanja Zagreb organizira i dobrotvornu akciju uz podršku glazbenih zvijezda

Zagrebački Sajam vjenčanja tradicionalno pomaže najmlađima. Već je petu godinu zaredom njegovo dobrotvorno djelovanje usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. A da je za život dovoljno i pola srca, pokazuju najmlađi štićenici Udruge. U Hrvatskoj trenutno ima više 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500. Unatoč tome, svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek je iznimno niska.

Stoga će zagrebački Sajam vjenčanja uoči obilježavanja Festivala srca – Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima koji će se održati od 7. do 14. veljače, podržati djelovanje Udruge, kroz donatorsku tombolu za posjetitelje s bogatim fondom nagrada. Događanje će glazbenim nastupom u u subotu, 4. veljače, uveličati i brojne glazbene zvijezde. Tako će Sandi Cenov, Antonija Šola i David Temelkov zapjevati za najmlađe štićenike udruge Veliko srce malom srcu!

Kako se pripremiti za ovaj veliki dan? Koji su trendovi u vjenčanoj modi? Kako cvijećem i slasticama začiniti dan iz snova. Gdje savladati korake za prvi ples? Koje je vjenčano prstenje in? Odgovore na ta i druga pitanja potražite na manifestaciji Sajma vjenčanja 2023 u Areni Zagreb od 3. do 5. veljače 2023. godine. A tamo ostvarite atraktivne sajamske pogodnosti i popuste za uštedu prilikom organiziranja dana iz snova! Radno vrijeme sajma je u petak od 14 do 20, u subotu od 10 do 20 te u nedjelju od 10 do 19 sati. O ovom događaju detaljnije informacije doznajte na Facebook event stranici.

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version