RUKOMET UŽIVO: Hrvatska i Grčka igraju 1. kolo kvalifikacija za žensko rukometno prvenstvo EURO 2024 u srijedu, 11. listopada 2023. godine

Hrvatska i Grčka ženska rukometna reprezentacija u srijedu, 11. listopada 2023. godine, otvaraju nastup u kvalifikacijama za žensko rukometno europsko prvenstvo Women’s EHF EURO 2024, kojemu će domaćini biti Mađarska, Austrija i Švicarska. Susret Hrvatska – Grčka je u sklopu skupine 1 kvalifikacija, a u njoj su još Rumunjska i Bosna i Hercegovina. Dodajmo da će izabranice Nenada Šoštarića igrati s BiH u subotu, 14. listopada 2023. godine, u Cazinu, u dvoboju drugog kola.

Hrvatske rukometašice su u lovu na svoj 13. nastup na europskim smotrama. A svoj najveći uspjeh ostvarile su na EP-u 2020. godine osvojivši treće mjesto. Podsjetimo, tada su borbi za broncu “kraljice šoka” svladale domaćina Dansku 25:19.

Dodajmo da će ovaj EURO biti povijesni, jer će na njemu prvi put nastupiti 24 reprezentacije, za razliku od dosadašnjih 16. Podsjetimo, prvo europsko prvenstvo održano je 1994. godine u Njemačkoj uz sudjelovanje 12 ekipa, a među njima je tada bila i Hrvatska. A od 2002. godine na europskim smotrama nastupalo je 16 reprezentacija.

Rukomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatska – Grčka?

Hrvatska i Grčka igraju u Karlovcu u dvorani Mladost kvalifikacijsku utakmicu 1. kola u skupini 1 za Europsko žensko rukometno prvenstvo 2024 koje će se igrati u Mađarskoj, Austriji i Švicarskoj. Utakmicu možete uživo gledati u srijedu, 11. listopada 2023. godine od 18 sati, a prijenos utakmice će biti na TV kanalu HTV 2. Ukoliko nećete biti u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Hrvatskoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji doznajte na mrežnoj rukometnog saveza na adresi hrs.hr. Novosti iz Grčke ženske rukometne reprezentacije doznajte na Wikipediji. Prijenos utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version