Renata Sopek objavom rastužila fanove: ‘Do kraja života ću biti nesretna jer te više nema’

Televizijska voditeljica Renata Sopek posvetila je objavu na svom Instagram-profilu svom psu Cayuseu koji je uginuo početkom ove godine. Sopek svog vjernog prijatelja još nije preboljela, a kako se čini niti neće.

‘MJESEC DANA BEZ TEBE’ Neutješna Renata i dalje tuguje

“Obožavala sam te cijelog tvog života, a do kraja svog ću biti nesretna jer te više nema”, napisala je Sopek i priložila je sliku na kojoj izmjenjuje nježnosti sa svojim dobermanom.

Ispod objave su joj se javili brojni fanovi koje je također rastužila. “Tuga koja nikad neće proći”, “Znam kako ti je”, “Vrijeme liječi svaku ranu, treba samo pregrmit”, “Žao mi je, drži se”, samo su neki od komentara.

Neutješna je

Podsjetimo, Cayus je uginuo 19. siječnja 2023., a Renata je od tada neutješna.

“Najdraže moje biće… Moja zvjerčice… Moj Kajo… Nikad nisam mislila da će doći ovaj dan… Nisam željela razmišljati o tome jer mi je bilo nevjerojatno da može postojati nešto što bi te moglo odvojiti od mene. Jer ti si moj, a ja tvoja… Oduvijek… Ali morala sam te pustiti… Jer na neke stvari ne možeš utjecati iako napraviš sve i voliš do neba… Što ću ja bez tebe? Nema te više, ali u svakom si kutku kuće, u svakom trenutku koji pamtim… U mojem srcu zauvijek’, napisala je ranije ove godine.

Objava Renata Sopek objavom rastužila fanove: ‘Do kraja života ću biti nesretna jer te više nema’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version