Presretna Sandra Perković, čestitke joj pristižu sa svih strana: ‘Nikada se nisam osjećala tako’

Naša proslavljena atletičarka Sandra Elkasević ex Perković danas slavi svoj 34. rođendan, a povodom najljepšeg dana u godini oglasila se putem svog Instagram profila te pokazala kako slavi.

Slavljenica. Malo starija i puno više sjajnija, 34 su mi i nikad se nisam osjećala tako dobro”, napisala je uz fotografiju u crnom bikiniju u kojem je istaknula svoju odličnu liniju. Sandra je podigla kosu te spremno pozirala.

“Sve najbolje”, “Nek ti je najsretniji”, “Sretan rođendan lutko moja puno zdravlja, ljubavi sreće, veselja, s mužem i obitelji. Želim ti sve najbolje od srca lutko moja”, pisali su Sandrini pratitelji.

Još jedno zlato

Podsjetimo, prije točno dva tjedna osvojila je zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u bacanju diska u Rimu. Tako se upisala u povijest kao prva atletičarka koja je u istoj disciplini osvojila čak sedam uzastopnih europskih zlata. Niti jedna druga atletičarka nema više od četiri europska zlata u jednoj disciplini.

Početkom godine zavjetovala se na vječnu ljubav svojem treneru Edisu Elkaseviću, a od tada ne krije koliko je sretna. Pokazuju to i brojne objave sa vjenčanja, koje Sandra neprestano dijeli na svojim društvenim mrežama.

Momčila Nova TV ponovno spojila s bivšom ljubavi s ekrana: Priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Objava Presretna Sandra Perković, čestitke joj pristižu sa svih strana: ‘Nikada se nisam osjećala tako’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version