Poznanik posebno iživcirao Jadranku Kosor: ‘Kategorija lažljivci, jedan friško upecan’

Bivša premijerka Jadranka Kosor odlaskom u mirovinu otvorila je neka nova poglavlja u životu. Napisala je knjigu, uživa u slobodom vremenu, ali nikada ne propusti prokomentirati aktualna događanja u Hrvatskoj. Iznimno je aktivna na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru, gdje razglaba o raznim temama, dijeli svoje stavove, kulinarske vještine i trenutke iz privatnog života.

Sada je tako u jednoj objavi otkrila da ju je netko naživcirao jer joj se obećao javiti, ali na kraju to, izgleda, nije učinio.

“Posebna je kategorija ljudi koji obećaju da će se javiti, a ne jave se nikada. Najčešće znamo da se neće javiti i da lažu, ali nam je neugodno reći im to u lice. Pa im olakšavamo i kažemo: ‘Da, da, bit će mi drago.’ Kategorija lažljivci, jedan friško upecan”, napisala je bivša premijerka.

‘Ne očekivati ništa’

“Tu pojavu moramo prihvatiti gotovo kao normalnu jer se ona često događa. Izdići se iznad takvih osoba, ne očekivati ništa i gledati ispred sebe”, jedan je od odgovora mnogobrojnih pratitelja na društvenim mrežama.

Podsjetimo, nedavno se bivša premijerka obrušila i na HRT, to jest ostala je u šoku što javna i nacionalna televizija nije prikazala nijedan film u spomen na nedavno preminulog filmskog redatelja Veljka Bulajića.

“Gledam program HRT kojem plaćam pretplatu, za večeras. Očekujem neki film velikog Veljka Bulajića. Nema u programu. Jasno. Jadno”, napisala je na svojem X profilu. U komentarima su se, jasno, javili brojni pratitelji.

Objava Poznanik posebno iživcirao Jadranku Kosor: ‘Kategorija lažljivci, jedan friško upecan’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version