Place2Go Camping & Outdoor sajam 2023 održava se u Family mallu

Po prvi put u Hrvatskoj u trgovačkom centru Family mall održat će se Place2Go Camping & Outdoor sajam. A na tom specijaliziranom sajmu više od 60 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Nizozemske predstaviti najnoviju ponudu opreme za kampiranje i aktivnosti na otvorenom.

Na ovom specijaliziranom sajmu za sve ljubitelje kampiranja, aktivnog odmora, adrenalinskih sportova i svih sportskih aktivnosti posjetitelji će moći upoznati brojne kampove, izletničke destinacije i sportske udruge. No, tu će se predstaviti i brojne aktivnosti, poput ronjenja i planinarenja. Sajam Place2Go Camping & Outdoor možete posjetiti u Family Mallu u subotu i nedjelju, 1. i 2. travnja 2023. godine. Sajam je otvoren od 10 do 19 sati, a ulaz je besplatan!

“Bez obzira bave li se kampiranjem, biciklizmom i planinarenjem aktivno ili pasivno, ovaj sajam bit će zanimljivim svim ljubiteljima aktivnog odmora. S obzirom da broj trkačkih klubova, planinarskih udruga i kampova raste, a tržište se sve više razvija, smatrali smo da je potrebno napraviti sajam koji će prikazati sve mogućnosti aktivnog odmora. I to smo i napravili”, rekla je Damjana Domanovac, direktorica sajma.

Iskustvo sa sajma PLACE2GO održanog u Areni Zagreb

Organizatori sajma nedavno su organizirali i jubilarni, 10. međunarodni sajam turizma PLACE2GO. Podsjetimo, na njemu je sudjelovalo više od 200 izlagača iz 17 zemalja. Sajam u Areni Zagreb u tri je dana posjetilo 15.323 posjetitelja, a B2B Friday njih 1686. Zanimljivo je spomenuti da će se od sljedeće godine sajam PLACE2GO održavati malo drugačije, točnije po prvi puta će trajati od četvrtka do subote!

Podsjetimo, u tri dana sajma održano je 20 predavanja i panela, a posjetitelji su imali priliku upoznati daleke destinacije poput Alžira, Malezije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i susjedne zemlje kao što su Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Prvog dana sajma, panelisti su raspravljali o održivosti i umjetnoj inteligenciji u turizmu te o produljenju sezonalnosti kroz nautički turizam. A tijekom vikenda predavanja su održala i brojna poznata lica. Izdvojit ćemo Momčila Otaševića, Miu Kovačić, Hrvoja i Ivanu Rupčić, Andreu Trgovčević Iličić, no, tu su bili i brojni drugi. Više o ovom sajmu doznajte na mrežnim stranicama na adresi place2go.org.

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version