Pips, Chips & Videoclips predstavljaju videospot za pjesmu “SSND”, treći singl skinut s albuma “Vesna”





Rock grupe Pips, Chips & Videoclips predstavlja videospot za “SSND”, treći singl skinut s albuma “Vesna”. Podsjetimo, “SSND” dolazi nakon zapaženih singlova “Pariz” i “Većinom“, a sam album nominiran je za Porin u kategoriji Najboljeg rock albuma. I dodajmo, album “Vesna”, a time i “SSND”, osim na većini streaming servisa i YouTube kanalu Pipsa, dostupan je i na CD-u. A njega možete kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dancing Bearu, Aquariusu i Dallas Music Shopu.

SSND je song o jedinki. O sisavcu koji ne fita u svoj okoliš. On je šutnut poput stare kartonske kutije jer je zanemario i nije na vrijeme razvio vrlinu društveno poželjnih ovisnosti. Naravno, takav pojedinac je sumnjiv. To je strano tijelo i zaslužuje svaku osudu i prijezir. Gonzo je u spotu složio zabavnu pričicu o jednoj takvoj vrsti adikcije, o životu u virtualnoj realnosti. Njega generacija brontosaura slabo razumije, a kada se s njim spletom okolnosti susretnu, urnebesno prolupaju”, tim riječima je vjerojatno jedan od njihovih najzabavnijih spotova opisao Dubravko Ivaniš, frontman Pipsa i autor glazbe i teksta.

Četiri role u spotu glume Ksenija Marinković, Pjer MeničaninKorana Marinković i Tin Rožman. A spot je nastao u režiji Radislava Jovanova Gonza, snimio ga je Toni Renaud, a montaža i postprodukcija je bila u rukama Anite Jovanov. U spotu su, uz dozvolu, korišteni kadrovi hit igre preživljavanja Scum, zagrebačkog studija za razvoj igara Gamepires. Više o ovom legendarnom zagrebačkom bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Pips, Chips & Videoclips – SSND



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version