Pala prava prosidba u ‘Braku na prvu’: ‘Vratila si mi vjeru u ljubav, hoćeš li se udati za mene’

U današnjoj epizodi ‘Braka na prvu‘ Mura i Marko te Danijela i Alan provodili su posljednje jutro u zajedničkom stanu.

“Svatko ima emotivnu stranu samo treba pravu osobu da to izvuče iz njega, a ona je izvukla iz mene najbolje i najslađe, mogu joj samo biti zahvalan”, rekao je Marko, a Mura dodala da će joj uvijek biti u mislima.

“Došle su mi suze na oči zato što idem, ipak smo provodili 24 sata zajedno i teško mi se odvojiti od njega jer smo bili nerazdvojni”, rekla je.

“Tek sad vidim koliko sam sretan”

Kad se Mura vratila kući u Čakovec, svojim najbližima pričala je o Marku. U to vrijeme Marku je pričao koliko ga upotpunjuje Murina prisutnost.

“Tek sad vidim koliko sam sretan kad sam s njom i baš mi previše fali”, rekao je, a potom se našao s prijateljem da bi komentirali njegovo iskustvo. Pričao mu je da mu je jako drago što je sudjelovao u eksperimentu te da za kraj priprema nešto jako lijepo s njom, a njegov najbolji prijatelji komentirao je da ga nikad nije vidio toliko sretnog.

Dok je pisao zavjete, Marko je komentirao da nikad nije provodio toliko vremena s nekom osobom pa se vjerojatno zato tako brzo ljubav dogodila. Primijetio je im veza ide savršeno, baš onako kako bi trebala. Mura je uvjerena da je Marko onaj pravi te da s njim želi stvoriti budućnost, a on je planira zaprositi i siguran je da će joj se to svidjeti.

Brak na prvu (Foto: RTL)

Rodila se ljubav

“Malo je možda brzo i iznenađujuće, ali za nas definitivno nije. Vidim se s njom, vidim budućnost s njom, oboje to želimo tako da – to je to”, rekao je.

Marko je jedva čekao da vidi Muru, a kad je stigla, odmah mu je pala u zagrljaj. Rekla je kako je Marko postao dio nje i da je zbog njega postala bolja osoba.

“Stvorile su se velike emocije prema tebi, čak bih se usudila reći da se rodila ljubav. Postao si smisao mog života i svemu dodao boje. Otvorila sam ti vrata svojega srca i predala ti se“, rekla je, obećala mu vječnu ljubav te priznala da se više ne može zamisliti bez njega, a Marko je bio ganut.

Brak na prvu (Foto: RTL)

“Uvijek ću ti biti podrška”

U svojim zavjetima rekao je kako nisu mogli ni sanjati da će pronaći osobu koja će ih toliko razumjeti, nasmijavati, usrećiti i ono najbitnije – vratiti im vjeru u ljubav.

“Završili smo ovo putovanje, jedno poglavlje knjige i jedva čekam da nastavimo dalje pisati našu priču. Uvijek ću ti biti podrška, biti uz tebe i raditi na tome da te učinim sretnom“, rekao je emotivni Marko te priznao da ne može riječima objasniti koliko mu znači i koliko mu je stalo do nje pa je kleknuo i rekao: „Hoćeš li se udati za mene?“ Mura je bez oklijevanja pristala te su se poljubili i dugo grlili.

Nakon dva mjeseca svi će se parovi ponovno okupiti, a hoće li to proteći u veselju ili prepiranjima – ne propustite pogledati sutra u 21.15 na RTL-u ili već danas na platformi Voyo.

Filip iz ‘Braka na prvu’ završio na operaciji na Rebru: ‘Zaradio sam pet šavova’

Objava Pala prava prosidba u ‘Braku na prvu’: ‘Vratila si mi vjeru u ljubav, hoćeš li se udati za mene’ pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version