‘PA STRADUN JE JEFTINIJI!’ Mala kava s mlijekom u zagrebačkom kafiću 20 kuna?! ‘Očekujte ovo sve više’

Poskupljenje kave više i nije neka novost, s obzirom da brutalan udar inflacije koji je zadesio hrvatsku ekonomiju. Međutim, cijena od 20 kuna male kave s mlijekom u kafiću jednog zagrebačkog shopping centra izazvao je raspravu na Redditu.

Mnogi smatraju da je ta cijena neopravdano visoka.

Foto: Screenshot/Reddit

“Baš neki dan u centru Lisabona popio kavu za 1€. Kreću se od 0.70 centi do 1€, rijetko gdje skuplje”, komentirao je korisnik Reddita. Drugi je dodao: “Glavno da se svako ljeto objavi račun iz Dubrovnika, ja danas za 12 kn na plaži popio”.

“Žalite se da vam je sve preskupo i onda se**ete po gazdama šta konobarima ne daju veću plaću. Kad svi misle da bi minimalac trebao biti sedam tisuća kuna i nitko neće delat ispod toga, onda se cijene dižu dok se ne plati radnik”, oštar je korisnik Reddita.

“Đe ste sad pi**ke? Stradun jeftiniji.:pm”, idući je komentar

“Očekujte ovo sve više”

“Pih, u Sudanu za tu lovu dobiješ Lacoste pederušu. Još ti ostane za Uber od hotela do Zagreba”, šaljivo je poručio korisnik Reddita.

“U Italiji rijetko gdje kava skuplja od 10kn nebitno bio to espresso ili ti dodaju malo mlijeka”, napisao je sudionik rasprave.

“S obzirom da će sada struja biti troduplo skuplja svim obrtima očekujte ovo sve više”, smatra korisnik Reddita.

The post ‘PA STRADUN JE JEFTINIJI!’ Mala kava s mlijekom u zagrebačkom kafiću 20 kuna?! ‘Očekujte ovo sve više’ appeared first on Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version