OTKRIVENI DETALJI STRAVE U SESVETAMA! Zapalio automobil 28-godišnjakinje pa izrešetao člana njene obitelj, policija ga traži

Zagrebačka policija objavila je detalje pucnjave koja se u srijedu oko 3 sata dogodila u Novoselskoj ulici.

U priopćenju navode da je 53-godišnjak lakozapaljivom tekućinom polio parkirani osobni automobil marke Audi osječkih registarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjakinje. U tome ga je uočio član njene obitelji te je u namjeri da ga spriječi izašao iz kuće na što je 53-godišnjak iz vatrenog oružja prema njemu ispalio više hitaca nanijevši mu strijelne rane u predjelu tijela i ekstremiteta. Potom, otvorenim plamenom izazvao je požar navedenog automobila te pobjegao. Ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava, a težina ozljeda za sada nije poznata.

Za muškarcem, poznatim policiji, koji se dovodi u vezu s ovim događajem, intenzivna je potraga. Očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku.

The post OTKRIVENI DETALJI STRAVE U SESVETAMA! Zapalio automobil 28-godišnjakinje pa izrešetao člana njene obitelj, policija ga traži appeared first on Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version