Objavila snimku: Nives Celzijus pokazala svima što joj je napravio Škoro

Nives Celzijus jedna je od vrlo aktivnih na društvenim mrežama. Često dijeli fotografije i videa, a poznata je i po tome da joj nije problem našaliti se na vlastiti račun. Pokazala je to u novoj objavi na svojim društvenim mrežama.

Pokazala je svima kako joj je Miroslav Škoro smjestio i svoje pratitelje dobro nasmijala. Škoro je također još je jednom pokazao svoju humorističnu stranu po kojoj je poznat.

Nives je pozirala za društvene mreže čučeći na travi, a u jednom trenu Škoro joj je prišao i gurnuo je rukom te je ona pala. Oboje su se potom nasmijali, a Miroslav joj je pružio ruku da je podigne te ju pritom prigrlio i poljubio u glavu.

”Kad me Miroslav Škoro obori s nogu”, napisala je Nives u opisu videa, a njeni obožavatelji plaču od smijeha.

Stari znanci

”Koje ste vi legende!”, ”Predsjednik hahahah”, ”Nestašni Škoro”, pisali su fanovi u komentarima.

Nives i Škoro poznaju se već godinama, a prošle godine ostvarili su i glazbenu suradnju. Naime, Škoro joj je napisao pjesmu ”Migni, namigni” koju je izdala prošle godine u studenom.

Legenda Zlatnih dukata o sporu sa Škorom

Nedavno je u Special Happy Showu gostovao je Stanko Šarić, frontmen Najboljih hrvatskih tamburaša, nekadašnjih Zlatnih dukata.

U intervjuu je otkrio istinu o vremenima kad im je Miroslav Škoro zamjerio jer su izvodili njegov veliki hit “Ne dirajte mi ravnicu”.

“Pa nismo ni u kakvom posebnom odnosu, dakle mi smo kolege i to je sve. To s pjesmom je bilo, onako rekao bih, malo bez veze”, rekao je između ostalog o toj neugodnoj epizodi Stanko u velikom intervjuu.

Legenda Zlatnih dukata Stanko otkrio što im je učinio Škoro: ‘Došao je u Hrvatsku iz Amerike i krenuo’

Objava Objavila snimku: Nives Celzijus pokazala svima što joj je napravio Škoro pojavila se prvi puta na Zagreb.info.

Pročitajte više na Zagreb.info

Exit mobile version