NOGOMET UŽIVO: Varaždin i Osijek igraju susret zadnjeg, 36. ovosezonskog kola HNL-a u subotu, 25. svibnja 2024. godine

NK Varaždin i NK Osijek igraju susret u sklopu zadnjeg, 36. kola HNL-a u sezoni 2023/2024 u subotu, 25. svibnja 2024. godine. Ova utakmica počinje u 17 sati, igra se na stadionu Varteks, a sudit će ju Ante Terzić. Ulaznice za ovaj susret možete kupiti na blagajnama stadiona, a za sve ostale gledatelje osiguran je izravni televizijski prijenos. Dodajmo, ova utakmica više nema nikakvu natjecateljsku važnost jer je sve riješeno.

Ukratko, Dinamo je novi-stari prvak Hrvatske, a ujedno je osvojio i naslov pobjednika Kupa u sezoni 2023/2024. Na drugom mjestu je Rijeka, treći je Hajduk, dok je Osijek četvrti. Spomenimo i da će ova četiri kluba u novoj sezoni 2024/2025 igrati u europskim natjecanjima. S druge strane, Varaždin je šesti, a iz Hrvatske nogometne lige je ispao Rudeš koji je u ovoj sezoni skupio samo 7 bodova.

Osim ove, u subotu, 25. svibnja, utakmicu zadnjeg, 36. kola HNL-a, još igraju Lokomotiva i Hajduk i to u 19.10 sati. A kolo i cijelo prvenstvo se završava u nedjelju, 25. svibnja, kada igraju Rijeka i Slaven Belupo (15 sati) te Dinamo i Rudeš (17.30 sati). Napomenimo da će Dinamo nakon utakmice sa Rudešom na Trgu bana Jelačića organizirati veliku proslavu naslova prvaka. A više o tom slavlju doznajte ovdje.

Osijek je smijenio trenera Zorana Zekića

Uprava Nogometnog kluba Osijek odlučila je da Zoran Zekić neće biti trener prve momčadi u novoj sezoni 2024/2025. Odluka je u ponedjeljak, 20. svibnja, priopćena aktualnom šefu stručnog stožera koji je za kormilom Bijelo-plavih bio tijekom proteklih sedam mjeseci. Pritom je na klupi odradio 27 utakmica, ostvarivši 12 pobjeda, 6 remija i 9 poraza. A to je postigao nakon što je dužnost preuzeo sredinom listopada prošle, 2023. godine. Ovo mu je u Osijeku bio drugi mandat na funkciji šefa stručnog stožera, dok u onom prvom iza sebe ima 152 natjecateljska dvoboja u vremenu od rujna 2015. do travnja 2019. godine.

Ugovor je u utorak, 21. svibnja, sporazumno raskinut. A Osijek zahvaljuje Zekiću na dosadašnjoj suradnji i želi mu puno sreće i uspjeha u nastavku njegove trenerske karijere. Momčad će za posljednju ovosezonsku utakmicu pripremati te je u subotu protiv Varaždina voditi Ivo Smoje koji je sličnu dužnost imao i nakon lanjskog odlaska Stjepana Tomasa. A tada je Osijek igrao s Rudešom na Opus Areni i pobijedio s 3:0.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Varaždin – Osijek?

Utakmica 36. kola SuperSport HNL-a između klubova NK Varaždin i NK Osijek igra se u subotu, 25. svibnja 2024. godine u 17 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Za ovu utakmicu su kladionice procijenile da će pobijediti Osijek. Tako je koeficijent za pobjedu Osijeka 2.10, na pobjedu Varaždina kvota je 4.10, dok je na neriješeno kvota 3.50.

Više o nogometnom klubu NK Osijek doznajte na mrežnoj adresi nk-osijek.hr. Više informacija o klubu NK Varaždin možete naći na klupskoj Facebook stranici. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Osijek – Varaždin 0:1 | Snimka susreta 27. kola HNL-a

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version