NOGOMET UŽIVO: Slaven Belupo i Rijeka u Koprivnici igraju susret 9. kola HNL-a u nedjelju, 24. rujna 2023. godine

Slaven Belupo i Rijeka igraju susret 9. kola Supersport HNL-a u nedjelju, 24. rujna 2023. godine. Utakmica se igra u Koprivnici na stadionu Ivan Kušek Apaš, počinje u 17 sati, sudit će ju Duje Strukan, a osiguran je izravni TV prijenos. Ovo će biti dvoboj trećeg i predzadnjeg, devetog kluba na ljestvici. S tim da je Rijeka treća i ima 13 bodova iz sedam utakmica, dok je Slaven deveti i iz osam utakmica ima šest bodova.

“Nadam se da će što više ljudi doći na stadion Ivan Kušek Apaš u Koprivnicu. Znamo da je Rijeka dobra momčad i imaju i novog trenera, no mi vjerujemo u nas i želimo osvojiti bodove. Optimističan sam i svi zajedno čekamo nedjelju i početak utakmice”, rekao je Roy Ferenčina, trener Slaven Belupa.

Slaven Belupo je promijenio trenera. A trener je postao, mogu slobodno reći, moj najbolji prijatelj Roy Ferenčina. On će definitivno promijeniti stil igre u odnosu na njegova prethodnika. Bit će puno agresivniji, ratoborniji, potući će se za svaku loptu i neće više iskakati. Mislim da smo spremni. Idemo u Koprivnicu osvojiti sva tri boda”, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Lokomotiva – Gorica?

Utakmica 9. kola SuperSport HNL-a između klubova NK Slaven Belupo Koprivnica i HNK Rijeka igra se u nedjelju, 24. rujna 2023. godine u 17 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos uživo možete slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Kladionice na ovu utakmicu otići na stranu Riječana. Kvota na pobjedu Rijeke je 1.75, na pobjedu Slavena 5.50, dok neriješeni ishod ima koeficijent 4.00.

Više o nogometnom klubu HNK Rijeka doznajte na mrežnoj adresi nk-rijeka.hr. Više informacija o klubu NK Slaven Belupo možete naći na njihovim klupskim stranicama na adresi nk-slaven-belupo.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Željko Sopić i Roy Ferenčina najavljuju utakmicu Slaven Belupa i Rijeke

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version