NOGOMET UŽIVO: Rudeš i Lokomotiva igraju susret 35. kola HNL-a u subotu, 18. svibnja 2024. godine





Rudeš i Lokomotiva igraju novi mini gradski derbi u sklopu 35. kola Supersport HNL-a u subotu, 18. svibnja 2024. godine. Ova utakmica se igra na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, počinje u 17 sati, a sudit će ju Mateo Erceg. Ulaznice možete kupiti na blagajnama stadiona, a bit će osiguran izravni televizijski prijenos.

Ova utakmica je važna za Lokomotivu jer ona lovi četvrto mjesto HNL-a koje vodi u Europu u idućoj sezoni. Za sada je na četvrtom mjestu Osijek koji Lokosima bježi jedan bod, no, Osijek u ovom kolu na svojoj Opus Areni dočekuje Rijeku. I dodajmo, istog dana, ali u 19.10 sati, igraju i Slaven Belupo i Dinamo. Podsjetimo, Dinamo je u prošlom kolu pobjedom nad Osijekom osigurao novi naslov prvaka Hrvatske!

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Lokomotiva – Rudeš?

Utakmica 35. kola SuperSport HNL-a između klubova NK Rudeš i NK Lokomotiva igrat će se u subotu, 18. svibnja 2024. godine u 17 sati i to u Zagrebu na stadionu Kranjčevićeva. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, utakmicu možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one veliki prednost daju Lokosima. Tako je kvota na pobjedu Lokomotive 1.25, kvota na pobjedu Rudeša je 7.50 dok neriješen rezultat ima kvotu 4.40.

Više informacija o nogometnom klubu NK Lokomotiva možete naći na klupskim stranicama na adresi nklokomotiva.hr. Također, sve aktualnosti možete pronaći i na Facebook stranici Lokosa. Sve o NK Rudešu možete doznati na klupskim stranicama na adresi nk-rudes.hr. Sve novosti možete potražiti i na klupskoj Facebook stranici. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka utakmice 26. kola HNL-a između Lokomotive i Rudeša (3:0)



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version