NOGOMET UŽIVO: Rijeka i Dinamo igraju drugu utakmicu finala Kupa u srijedu, 22. svibnja 2024. godine

HNK Rijeka i GNK Dinamo Zagreb igrat će drugu utakmicu finala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa u srijedu, 22. svibnja 2024. godine. Ovaj susret se igra na stadionu Rujevica, počinje u 18 sati, a sudit će ga Jakov Titlić. Što se tiče ulaznica, navijači Rijeke ih mogu kupiti na blagajnama stadiona, dok je Dinamo dobio kontigent od 412 ulaznica koje se mogu pronaći u Udruzi navijača Dinama. A za sve ostale bit će osiguran izravni televizijski prijenos.

Podsjetimo, prva utakmica finala Kupa se igrala na stadionu Maksimir u srijedu, 15. svibnja, a ona je završila neodlučeno. Točnije, rezultat je bio 0:0, a više o tom susretu možete pročitati ovdje. A kako je prva utakmica završila bez pobjednika, to znači da će se osvajač Kupa u sezoni 2023./2024. saznati na stadionu Rujevica. Podsjetimo, u finalu Kupa još uvijek vrijedi pravilo gola u gostima, što znači da je Plavima za naslov dovoljan i remi s pogocima.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Rijeka?

Druga utakmica finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između klubova GNK Dinamo Zagreb i HNK Rijeka igra se u srijedu, 22. svibnja 2024. godine u 18 sati. A izravni prijenos ove nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Dodajmo, kladionice predviđaju da će ovu utakmicu Dinamo pobijediti. Tako na pobjedu Dinama koeficijent iznosi 2.40, na pobjedu Rijeke 2.80, dok neriješen rezultat ima kvotu 3.20.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu HNK Rijeka možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-rijeka.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Dinamo – Rijeka 0:0 | Snimka prve utakmice finala Kupa u sezoni 2023./2024.

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version