NOGOMET UŽIVO: Ponikve i Dinamo igraju susret šesnaestine finala Kupa u srijedu, 27. rujna 2023. godine

Ponikve i Dinamo igraju susret šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog kupa u srijedu, 27. rujna 2023. godine. Ova utakmica se igra na stadinu NK Ponikve, počinje u 15.30 sati, a osiguran je izravni TV prijenos. Zanimljivo je spomenuti da su se Dinamo i Ponikve već susreli u Kupu. To je bilo 2015. godine, utakmica je bila također 1/16 finala Kupa, a susret se igrao u zagrebačkim Gajnicama. I dodajmo, tada je Dinamo slavio s 2:1. Vrijedi i spomenuti da je Ponikve i tada vodio trener Hrvoje Pipinić, koji će momčad zelenih povesti i u srijedu, 27. rujna 2023. godine.

“Znamo da će biti vatrena atmosfera. Domaći navijači gaje optimizam i nadu, a tako i treba svaki čovjek razmišljati. Mi moramo na terenu pokazati razliku. Moramo pokazati da smo mi Dinamo, a i naše navijače trebamo razveseliti novom pobjedom. U ovoj će utakmici priliku dobiti neki igrači koji dosad nisu puno igrali. Želim ih vidjeti na terenu i želim da pokažemo ozbiljnost i napravimo sve da se dobro prezentiramo. I dakako, da prođemo dalje. a samo četiri dana nakon ovog dvoboja slijedi prvenstvena utakmica protiv Hajduka u Splitu“, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

“Momčad nam je u dobrom stanju. Ambijent je odličan i naravno da pobjede bildaju atmosferu. Nakon svake utakmice imamo nekoliko rovitih igrača, ali to je i očekivano jer nogomet je kontaktni sport. Nadam se da će nakon srijede svi igrači biti na dispoziciji. Imat ćemo tri dana priprema za derbi i vjerujem da ćemo nastaviti s dobrim igrama. No, tek je 10. kolo. Ništa se u toj utakmici neće riješiti, jer imamo još puno igrati do kraja sezone. Ali s psihološke strane jako je važno dobro odigrati derbi”, dodao je Jakirović.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Ponikve – Dinamo?

Utakmica šesnaestine finala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa između nogometnih klubova NK Ponikve i GNK Dinamo Zagreb igra se na stadionu NK Ponikve u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u srijedu, 27. rujna 2023. godine, od 15.30 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoza na kladionicama, Dinamu se daje jako velika prednost. Na pobjedu Plavih koeficijent je 1.03, na pobjedu Grajnčara je 21.00, dok je kvota na neriješen rezultat 12.00.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. O klubu NK Ponikve informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi nkponikve.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Sportsko Srce Zapada | NK Ponikve Zagreb

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version