NOGOMET UŽIVO: Osijek i Rijeka igraju posljednje, 36. kola HNL-a u subotu, 27. svibnja 2023. godine

Osijek i Rijeka igraju posljednju utakmicu sezone, točnije, igra se 36. kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige i to u subotu, 27. svibnja 2023. godine. Utakmica se igra na osječkom stadionu Gradski vrt, počinje u 19 sati uz izravni TV prijenos, a sudit će ju Patrik Kolarić. I dodajmo, ovaj susret kojeg će odigrati Osijek i Rijeka je posebno važan i to zbog dva razloga. Prvi je razlog taj što je ovo izravni dvoboj za treće mjesto u HNL-u. A drugi je pomalo emotivan. Naime, ovo je zadnja službena utakmica na osječkom stadionu Gradski vrt. Podsjetimo, u sljedećoj sezoni NK Osijek seli na najnoviji, najmoderniji i prvi pravi nogometni stadion u Hrvatskoj – stadion Pampas!

I dodajmo, era Osijeka na stadionu Gradski vrt bit će zaključena pred punim tribinama. Postalo je to jasno nakon što su već u srijedu, 24. svibnja oko 16 sati rasprodana sva dostupna mjesta za tribinu Istok, a do kraja dana, u 18 sati, na raspolaganju su ostale 444 ulaznice za tribinu Zapad dolje. Tako je od četvrtka, 25. svibnja, u prodaju pušteno i pet tisuća ulaznica za tribinu Zapad gore. Cijene ulaznica za tu tribinu za članove NK Osijek iznose 4 euro te 1 euro za djecu do 15 godina. Ako niste članovi Kluba, cijena ulaznice je 8 eura za odrasle i 3 eura za djecu do 15 godina.

Radno vrijeme Ticket pointa ispred stadiona Gradski vrt bit će u četvrtak i petak od 10 do 18 sati i na dan utakmice od 10 do 20 sati. U četvrtak, 25. svibnja, ulaznice za utakmicu protiv Rijeke bit će moguće kupiti i na druženju s navijačima na Trgu slobode u periodu od 12 do 19 sati. Također, ulaznice je moguće kupiti i online u sustavu Ulaznice.hr.

Kako Rijeka gleda na ovaj nogometni dvoboj?

Izabranici Sergeja Jakirovića već su uoči zadnjeg kola osigurali su minimalno četvrto mjesto i plasman u Europu. Eventualnim slavljem Bijeli bi skočili na treće mjesto, a na ovaj susret trener Jakirović gleda pozitivno: “Čeka nas lijepa utakmica u lijepom ambijentu, budući da je posljednja utakmica u Gradskom vrtu. Osijek je dva boda ispred nas i napravit ćemo sve da pokušamo pobijediti. I da dodam, Rijeka nije dugo slavila u prvenstvu u Gradskom vrtu. Želimo pokazati da uvijek težimo pobjedi. Očekujem pun stadion i motiviran Osijek.”

“Sve je jasno no bilo bi lijepo završiti sezonu pobjedu. Igramo protiv Osijeka koja je jedina ekipa uz Dinamo koju ove sezone nismo pobijedili. To je dodatan motiv, a na kraju krajeva igramo s direktnim protivnikom za treće mjesto”, dodao je Adrian Liber, vezni igrač Rijeke.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Osijek – Rijeka?

Utakmica posljednjeg, 36. kola HNL-a, između nogometnih klubova Osijek i Rijeka igra se na stadionu Gradski vrt u Osijeku. Utakmicu možete uživo gledati u subotu, 27. veljače 2023. godine u 19 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one su naklonjenije Osijeku. Na pobijedu Osijeka kvota je 2.40, na pobjedu Rijeke 3.00, dok neriješen rezultat ima kvotu 3.20.

Više o nogometnom klubu NK Osijek doznajte na mrežnoj adresi nk-osijek.hr, dok o klubu HNK Rijeka informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-rijeka.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Riječki stožer najavljuje utakmicu 36. kola HNL-a protiv Osijeka

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version