NOGOMET UŽIVO: Lokomotiva i Rijeka igrat će susret 32. kola HNL-a u nedjelju, 27. travnja 2024. godine

Lokomotiva i Rijeka igrat će susret u sklopu 32. kola Supersport HNL-a u nedjelju, 27. travnja 2024. godine. Ova se utakmica igra na stadionu Zagreb u Kranjčevićevoj ulici, počinje u 19.30 sati, a sudit će ga Patrik Kolarić. Ulaznice za ovaj susret bit će u prodaji od subote, 27. travnja, a možete ih kupiti samo i isključivo na blagajni Stadiona u Kranjčevićevoj u radnom vremenu blagajne. Dodajmo da se ulaznice za gostujuću istočnu tribinu mogu se kupiti samo u Rijeci i to u organizaciji HNK Rijeke. Točnije, u Zagrebu će puštene u prodaju biti samo ulaznice za domaću zapadnu tribinu. Cijena ulaznice za tribinu zapad iznosi 15 eura. A za djecu mlađu od 12 godina u pratnji odrasle osobe te važećeg identifikacijskog dokumenta djeteta, ulaz je besplatan.

“Ovo je Rijeci važna utakmica, no mi smatramo da je nama još važnija utakmica jer moramo ostati s Osijekom u borbi za Europu, ali i da praktički napravimo razmak i od šeste pozicije. Rijeka je pretendent za prvo mjesto, a to znači da i oni dolaze s ambicijom da se vrate kući sa tri boda. Ali isto to i mi očekujemo”, rekao je Silvijo Čabraja, trener Lokomotive.

“Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv rastrčane Lokomotive koja se bori za četvrto mjesto koje vodi u Europu. S druge strane, mi želimo biti prvaci i moramo pobijediti sve utakmice do kraja! Ne treba ulaziti u detaljne analize. Nedavno smo igrali s njima, znamo kakav potencijal posjeduju, kao što oni znaju kakav potencijal mi posjedujemo”, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Lokomotiva – Rijeka?

Utakmica 32. kola SuperSport HNL-a između nogometnih klubova NK Lokomotiva i HNK Rijeka igra se u nedjelju, 27. travnja 2024. godine u 19.30 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu. Prijenos nogometne utakmice bit će na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče omjera na kladionicama, one smatraju da će u ovoj utakmici pobijediti Rijeka. Na pobjedu Lokosa koeficijent je 6.00, na pobjedu Rijeke je 1.55, dok je kvota za neriješenu utakmicu 4.00.

Više o nogometnom klubu NK Lokomotiva Zagreb doznajte na mrežnoj adresi nklokomotiva.hr. Više informacija o klubu HNK Rijeka možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-rijeka.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka susreta Rijeke i Lokomotive (4:0) iz 23. kola HNL-a

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version