NOGOMET UŽIVO: Istra 1961 i Slaven Belupo igraju susret 32. kola HNL-a u petak, 26. travnja 2024. godine

Istra 1961 i Slaven Belupo igrat će susret 32. kola Supersport HNL-a u petak, 26. travnja 2024. godine. Ova se utakmica igra na stadionu Aldo Drosina u Puli, počinje u 18 sati, a sudit će ju Tihomir Pejin. Ulaznice za ovaj susret možete kupiti na blagajni stadiona, a za sve ostale gledatelje osiguran je izravni TV prijenos i to putem dvije televizijske stanice.

Uoči ovog susreta koji ujedno i otvara 32. kolo HNL-a Istra 1961 se nalazi na 8. mjestu i ima 31 bod, dok je Slaven Belupo na 9. mjestu i ima 30 bodova. A tako se može reći i da je ova utakmica prava borba za osmo mjesto Lige. Dodajmo, na prvom mjestu je Rijeka sa 71 bodom, dok je drugi Dinamo koji ih ima 69. Treći je Hajduk sa 58 bodova, dok su četvrti i peti Osijek i Gorica, koji imaju 45, odnosno 44 boda. A zadnji je Rudeš koji ima samo sedam bodova i već je ispao iz HNL-a.

“Ne postoji nevažna utakmica. Naime, svaka nosi tri boda, a mi ih želimo do kraja ove sezone osvojiti što više. Također, planiramo prilično pomladiti našu prvu momčad. Tako na put u Pulu vodimo pet juniora i kadeta koji će dobiti priliku da pokažu što mogu”, rekao je Ivan Radeljić, trener Slaven Belupa. Cijeli razgovor s trenerom Farmaceuta možete pogledati na kraju ovog teksta.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Istra 1961 – Slaven Belupo?

Utakmica 32. kola Supersport HNL-a između klubova Istra 1961 i Slaven Belupo igra se na stadionu Aldo Drosina u Puli. Utakmicu možete uživo gledati u petak, 26. travnja 2024. godine u 18 sati. Prijenos utakmice će biti osiguran na TV kanalima MAX Sport 1 i HTV 2. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče procjene pobjednika ove utakmice, kladionice smatraju da Istra pobjeđuje. Tako pobjeda Puljana ima kvotu 2.10, pobjeda Farmaceuta 4.50, dok neriješen rezultat ima kvotu 3.30.

Više o nogometnom klubu NK Istra 1961 doznajte na mrežnoj adresi nkistra.com, dok o klubu NK Slaven Belupo informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-slaven-belupo.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka utakmice 23. kola HNL-a između Slaven Belupa i Istre 1961 (1:1) | Trener Radeljić najavljuje susret 32. kola

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version