NOGOMET UŽIVO: Hajduk i Rudeš igraju susret 32. kola HNL-a u subotu, 27. travnja 2024. godine

Hajduk i Rudeš igraju susret u sklopu 32. kola Supersport HNL-a u subotu, 27. travnja 2024. godine. Ova se utakmica igra na stadionu Poljud bez prisustva publike, počinje u 19.10 sati, a sudit će ju Mateo Erceg. Bijeli ovaj susret dočekuju na trećem mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 58 bodova, ali i nakon pobjede na gostovanju kod Slaven Belupa u prethodnom kolu. Podsjetimo, Hajduk je u Koprivnici slavio s 1:0 pogotkom Aleksandra Trajkovskog. S druge strane, Rudeš čvrsto drži posljednju, desetu poziciju na prvenstvenoj tablici s osvojenih 7 bodova. I dodajmo, prošlog vikenda u 31. kolu HNL-a momčad trenera Davora Mladine poražena je na domaćem terenu od Varaždina rezultatom 2:0.

U odnosu na prethodno, 31. kolo HNL-a, Hajdukov trener Jure Ivanković opet može računati na napadača Nikolu Kalinića koji gostovanje u Koprivnici morao preskočiti zbog tri žuta kartona. A kod gostiju sigurno neće biti Frana Karačića koji će zbog trećeg žutog kartona pauzirati ovo kolo. Podsjetimo, Hajduk je slavio u sva tri ogleda s Rudešom u aktualnoj sezoni nogometnoj 2023./2024. Najprije s 2:0 u kolovozu prošle, 2023. godine u Kranjčevićevoj, zatim s 1:0 na Poljudu u studenom te opet s 2:0 u veljači ove godine u Kranjčevićevoj u Zagrebu

“Momčad Rudeša u svaku utakmicu ulazi s energijom, pogotovo protiv jačih suparnika. Posebna je motivacija igrati na Poljudu. Poznajem trenera koji je jako ozbiljan, ali mislim da će se sutra pitati nas. Moramo biti motivirani, ozbiljni. Plan je bio pobijediti Osijek i Belupo, za prekinuti negativan niz. Sada smo malo rasterećeni, ima još mladih igrača koji će sigurno debitirati. Mislim na Skoku, protiv Rudeša će debitirati ako sve bude po planu, ostaje mogućnost za još kojeg igrača. Igrači moraju svakog dana biti bolji, da sami sa sobom se trude, boriti se i za sebe”, rekao je Jure Ivanković, trener Hajduka.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hajduk – Rudeš?

Utakmica 32. kola SuperSport HNL-a između klubova HNK Hajduk Split i NK Rudeš Zagreb igra se u subotu, 27. studenog 2023. godine u 19.10 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one predviđaju da će pobijediti Hajduk. Tako je na pobjedu Bilih kvota 1.12, na pobjedu Rudešana 18.00, dok je kvota na neriješeno 8.00.

Više o nogometnom klubu NK Rudeš Zagreb doznajte na klupskoj Facebook stranici. Više informacija o klubu HNK Hajduk Split možete naći na klupskim stranicama na adresi hajduk.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka susreta 23. kola HNL-a između Rudeša i Hajduka (0:2)

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version