NOGOMET UŽIVO: Gorica i Osijek igraju susret 32. kola HNL-a u nedjelju, 28. travnja 2024. godine





HNK Gorica i NK Osijek igrat će susret u sklopu 32. kola HNL-a u Velikoj Gorici u nedjelju, 28. travnja 2024. godine. Ovaj susret se igra na velikogoričkom Gradskom stadionu, počinje u 17 sati, a sudit će ga Fran Jović. Ulaznice za ovaj susret možete kupiti na blagajnama stadiona, a za sve ostale gledatelje osiguran je izravni TV prijenos.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Gorica – Osijek?

Utakmica 32. kola HNL-a između Gorice i Osijeka igra se na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Možete ju uživo gledati u nedjelju, 28. travnja 2024. godine od 17 sati, a prijenos će biti osiguran na TV kanalu Arena Sport 3. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one određenu prenost daju Osijeku, na čiju je pobjedu kvota 2.00. Na pobjedu Bikova koeficijent je 4.00, dok neriješen rezultat ima kvotu 3.20.

Više o nogometnom klubu HNK Gorica doznajte na klupskoj mrežnoj adresi hnk-gorica.hr, dok novosti iz kluba NK Osijek možete pronaći na njihovoj službenoj stranici na adresi nk-osijek.hr. Prijenos ove nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka utakmice 23. kola HNL-a između Osijeka i Gorice (3:0)



Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version