NOGOMET UŽIVO: Gorica i Lokomotiva igraju susret 2. kola HNL-a u Velikog Gorici u subotu, 29. srpnja 2023. godine

Drugo kolo SuperSport HNL-a u sezoni 2023./2024. donosi prvi zagrebački županijsko-gradski derbi – igraju HNK Gorica i NK Lokomotiva. Utakmica se igra na stadionu Radnik u Velikoj Gorici u subotu, 29. srpnja 2023. godine u ranijem terminu u 18.45 sati. I dodajmo, u kasnijem terminu od 21 sat igraju Istra 1961 i Dinamo Zagreb, a gdje možete gledati taj susret, doznajte ovdje. Podsjetimo, u prvom kolu su i Gorica i Lokomotiva protiv svojih suparnika odigrali neriješeno, točnije 1:1. Gorica je remizirala sa Varaždinom, a Lokosi sa Istrom.

“U konačnici bitno je da u prvom kolu nismo izgubili. Vratili smo se iz negativnog rezultata, a možda smo mogli i utakmicu odvesti u svoju korist. No, ispalo je tako kako je ispalo. Nismo neke naše poluprilike realizirali. U subotu, 29. srpnja, gostujemo kod Gorice. Tradicionalno nam je to teško gostovanje i uvijek nezgodan protivnik. Gorica je jako dobro izgledala u prvih 45 minuta protiv Varaždina i možda je mogla utakmicu odvesti na dva ili čak tri gola razlike. Drugo poluvrijeme su pali, a Varaždin se malo podigao. Ukratko, očekujem tešku i zahtjevnu utakmicu”, rekao je Silvijo Čabraja, trener Lokomotive.

Mario Maloča pojačao goričku obranu!

Što se tiče Goričana i oni čekaju prva tri boda u ovoj sezoni, a uz to, pojačali su se jednim vrijednim igračem. Naime, Mario Maloča novi je igrač Gorice! Nakon osam godina provedenih u splitskom Hajduku i isto toliko godina u inozemstvu, 34-godišnji branič potpisao je dvogodišnji ugovor s Goricom. Također, odradio je službeno fotografiranje i priključio se novim suigračima na popodnevnom treningu. Podsjetimo, Mario Maloča je u Veliku Goricu stigao kao slobodan igrač nakon raskida ugovora s Lechijom iz Gdanjska.

“Osjećam se odlično. Moram priznati da sam dugo bio u kontaktu s klubom i sportskim direktorom Brkljačom i Gorica je od početka bila korektna i konkretna. Malo duže je trajao moj raskid s Lechijom, ali na kraju je sve super završilo i od danas sam igrač Gorice“, rekao je Mario Maloča.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Lokomotiva – Gorica?

Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između klubova HNK Gorica Velika Gorica i NK Lokomotiva Zagreb igra se u subotu, 29. srpnja 2023. godine u 18.45 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos uživo možete slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Kladionice za ovu utakmicu daju blagu prednost Gorici. Kvota na pobjedu Goričana je 2.20, na pobjedu Lokosa 3.00, dok neriješeni ishod ima koeficijent 3.40.

Više o nogometnom klubu HNK Gorica doznajte na mrežnoj adresi hnk-gorica.hr. Više informacija o klubu NK Lokomotiva možete naći na njihovim klupskim stranicama na adresi nklokomotiva.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Trener Gorice Željko Sopić najavljuje utakmicu 2. kola HNL-a Gorica – Lokomotiva

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version