NOGOMET UŽIVO: Dinamo i Istanbul Başakşehir u srijedu, 4. listopada 2023. godine, igraju 1. kolo UEFA Youth League

Dinamo i Istanbul Başakşehir, točnije, njihovi juniorski sastavi, u srijedu, 4. listopada 2023. godine, igraju utakmicu 1. kola natjecanja UEFA Youth League. Susret se igra na stadionu Kranjčevićeva s početkom u 14 sati, a stadion se otvara u 13 sati. Prodaja ulaznica za susret Dinamo – Istanbul Başakşehir odvijat će se na blagajnama stadiona Kranjčevićeva na dan utakmice od 11 sati i trajat će do završetka prvog poluvremena, odnosno do 14:45 sati. Cijena jedne ulaznice iznosit će 5 eura, a pri kupovini ulaznica potrebno je predočiti osobni dokument s fotografijom. Vlasnici godišnjih ulaznica imaju pravo na besplatan ulazak na stadion Kranjčevićeva.

Članovi Dinama mogu iskoristiti pogodnost besplatnog ulaza na četiri utakmice Hrvatske nogometne lige i Hrvatskog kupa po vlastitom izboru unutar 365 dana od učlanjenja. A pogodnost besplatnog ulaza mogu iskoristiti i na utakmici UYL Dinamo – Istanbul Başakşehir. Na stadionu Kranjčevićeva će na dan utakmice za sve posjetitelje također biti dostupna ugostiteljska ponuda hrane i pića, koja će biti smještena na središnjem dijelu ispod zapadne tribine.

“Momčad je u odličnom stanju. Svi smo spremni i nestrpljivo očekujemo početak europskih ispita. Što se tiče ove utakmice, fokus mora biti na tome da se nametnemo protivniku od prve minute. Uz to, morat ćemo preuzeti inicijativu u svoje noge. A navijačima bih poručio da se u što većem broju okupe na tribinama stadiona Kranjčevićeva i pruže nam podršku”, rekao je trener juniora Dinama Ivica Banović.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Istanbul Başakşehir?

Utakmica 1. kola UEFA Youth League se između klubova GNK Dinamo Zagreb i Istanbul Başakşehir F.K. na stadionu Kranjčevićeva u Zagrebu u srijedu, 4. listopada 2023. godine u 14 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na internetskom kanalu Dinamo Plus. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu Istanbul Başakşehir F.K. možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Tottenham vs Chelsea | What a Game | U21 Premier League 2 | Highlights 03-10-2023

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version