NOGOMET UŽIVO: Ballkani i Dinamo igraju 2. kola Konferencijske lige u četvrtak, 5. listopada 2023. godine

Ballkani i Dinamo igraju susret drugog kola Konferencijske lige u četvrtak, 5. listopada 2023. godine. Utakmica se igra u Suvoj reci na Kosovu, na stadionu Fadil Vokkri, sudi ju Atilla Karaoglan, počinje u 18.45 sati, a osiguran je izravni TV prijenos. Podsjetimo, u prvom kolu Dinamo je razbio Astanu na Maksimiru sa 5:1, dok je Ballkani izgubio od Viktorie Plzen.

“Očekuje nas zahtjevna utakmica. Ballkani je organizirana i kompetitivna ekipa, lako se prilagođavaju protivniku, a po potrebi mijenjaju sustav. Znamo da inače igraju u rombu 4-4-2. Malo smo ih analizirali, no prije svega znamo da nas čeka težak posao. Ritam nam je gust i ubitačan i nemamo vremena se požaliti, jer nova utakmica je uvijek iza ugla. Morat ćemo biti na maksimumu što se tiče duel igre, agresivnosti, čvrstine, a rekao bih da ćemo morati biti i na rubu fanatizma, jer Ballkani je pred svojim navijačima upravo takva momčad. Zanimljivo je da na svom terenu u Europi znaju samo za pobjede, što je dodatan znak upozorenja za nas. Ukoliko ovdje želimo izvući pozitivan rezultat, moramo pružiti maksimum”, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

“Što se tiče kadra, Drmić je upitan. Od svih 22 igrača koje imamo na raspolaganju jedino on ima malih problema i s njime nećemo riskirati. Naime, već u nedjelju nas čeka prvenstveni okršaj s Istrom pa nema potrebe. Ostali su dobro, osim možda Baturine. On je trenirao na 50% i kaže da ga to problematično koljeno ne smeta. No, još ćemo danas vidjeti i procijeniti situaciju pa odlučiti”, dodao je Jakirović.

Utakmicu Ballkani – Dinamo je najavio i veznjak Marko Bulat

“Kao što je rekao trener, čeka nas jako zahtjevna utakmica. Mislim da nogometni svijet nije upoznat s ekipom Ballkanija, ali nismo ni mi bili dok nismo napravili analizu. Možemo reći da se radi o jednoj stvarno potentnoj momčadi koja je već dvije, tri godine na okupu, agresivni su i traže duel igru. Na lopti su također jako dobri, imaju opasne prekide i imaju dva, tri visoka igrača koji uvijek mogu zaprijetiti stoga doista moramo biti ozbiljni, od prve minute krenuti žustro jer drukčije neće ići, posebice kad se uzme u obzir da su oni kod kuće. Teren je takav kakav je, i nama i njima, na to se ne smijemo vaditi, ali mislim da ćemo odigrati jednu odličnu utakmicu, posebice jer smo u prvenstvu u posljednjem kolu zakazali, tako da i stožer i igrači jedva čekaju ovaj ispit”, rekao je Marko Bulat.

Što se tiče utakmice Hajduk – Dinamo, ona je bila specifična. Ne bih rekao da smo odigrali onako kako bi rezultat možda dao naslutiti. Mislim da smo bili dobra momčad i da smo bili na visokoj razini. Imali smo dosta pokušaja prema suparničkom golu. Nažalost, primili smo gol nakon duge lopte što je teško objasniti, ali mislim da si ne možemo previše toga zamjeriti. Svjesna je svlačionica da smo odigrali dobro, tako da je jedino rezultat neka objektivna stvar za nezadovoljstvo. Međutim, već sutra je nova utakmica i to nam je dodatan motiv da se pokažemo u boljem svjetlu”, dodao je Bulat.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Ballkani – Dinamo?

Drugo kolo Konferencijske lige koje igraju Ballkani i Dinamo igra se u četvrtak, 5. listoapada 2023. godine u 18.45 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one predviđaju pobjedu Dinama. Na pobjedu Plavih je kvota 1.75, pobjeda Ballkanija ima kvotu 5.20, dok neriješen rezultat ima koeficijent 4.10.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu FC Ballkani osnovanom 1947. godine možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka utakmice 1. kola skupine C Konferencijske lige Dinamo – Astana (5:1)

Pročitajte više na Zgportal.com

Exit mobile version